| Najbolji MMORPG (free naravno :) ) | |
|
+21normo Archangel Ozren pulzarokkit Che_Guevara Zer0 Gray Fox Eden BlackSwordsman Dunpeal Gardian EvANGEL Chibi Lemon SSJ_5 Kuroi Tenshin Animusu Mr.Lukyas the_last_one The Ghoul Hellboy_Deluxe BloodFreak Nynaeve Krillin 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dunpeal Puro Otaku
Broj poruka : 2580 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Uto Okt 02 2007, 09:24 | |
| - Eden ::
- Mr.Lukyas ::
- zar postoji ista bolje od WoWa??? :O
Da postoji, nesto sto nije sugava decija grafika i sto nije pokradeno iz Warhammera stone igre ... zove se Lineage ][ korejci su pravili tako da je bolje od ovog americkog sranja Igra je strava, mada je nisam igrao vec video kod druga. | |
|
| |
Gray Fox Hentai Yarou
Broj poruka : 163 Godina : 35 Lokacija : C:/Program Files/illusion/Hako Fav Anime : Code Geass, Death Note... Datum upisa : 06.07.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Uto Okt 02 2007, 17:36 | |
| Perfect World (ocb je pocela 28. septembra, ob pocinje 18. oktobra, nakon characters wipe-out) | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
Broj poruka : 4173 Godina : 37 Fav Anime : One Piece Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Okt 05 2007, 05:59 | |
| Eh sad cu o5 da instaliram Hero Online pa da vidim dal ce da me zainteresuje sad kad imam bolju konekciju na net ... | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Ned Okt 07 2007, 12:29 | |
| - SSJ_5 ::
- Eh sad cu o5 da instaliram Hero Online pa da vidim dal ce da me zainteresuje sad kad imam bolju konekciju na net ...
Ja sam trenutno na pauzi, jer su me smorile cene. Sve mi je preskupo, a moram da kupim opremu za 75 lvl, i to mimimum +5. Nemam para na bacanje tako da moram odmah a kupim BD a ne da s bakcem sa FT. I ako dodam da svaki komad BD opreme je oko 600m to dodje 4.8 milijardi a ja nemam ni 100m, mozes samo da zamislis.... | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Ned Okt 07 2007, 20:52 | |
| - Dunpeal ::
- SSJ_5 ::
- Eh sad cu o5 da instaliram Hero Online pa da vidim dal ce da me zainteresuje sad kad imam bolju konekciju na net ...
Ja sam trenutno na pauzi, jer su me smorile cene. Sve mi je preskupo, a moram da kupim opremu za 75 lvl, i to mimimum +5. Nemam para na bacanje tako da moram odmah a kupim BD a ne da s bakcem sa FT. I ako dodam da svaki komad BD opreme je oko 600m to dodje 4.8 milijardi a ja nemam ni 100m, mozes samo da zamislis.... Dosta zajebano ... Imas mozda neke dobre opreme da mi das? Ili mount? Bio bi ti vrlo zahvalan | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pon Okt 08 2007, 09:53 | |
- Dosta zajebano ... Imas mozda neke dobre opreme da mi das? Ili mount? Bio bi ti vrlo zahvalan
Jbg, nema ni jednog ljubimca. Tj, nikada nisam ni imao. Trazi mi previse vremena da ga lvlujem, a ja sam samo za moj brz razvoj. Ali mogu da ti dam nekoliko saveta. 1. ako biras posao, biraj izmedju warrior -a ili assasina, ali kod warrior-a na unapredjenju uzmi champion-a, a ne musu jer je musa beskoristan, sa svojim def debafom. 2. ako biras build biraj samo pure dex/int ili pure str/int, gde ti je int glavni atribut. Tank (dex/int) odlican za lvlovanje, ali samo do 70-75 lvla jer tada imas ok def i sdef, ali ocajan sar, pa ti treba dosta vremena da ubijes mobove. DmgDiler (str/int), je odlican za pvp, jer ti oba artibuta uticu na sar. Ali losa strana je ocajan def sto moze da se nadoknadi dolicno,m opemom, i warrior skilom (PoW)-verovarno najbolji baf u igri. Ali def ti nije potreban u pvp, jer svi koriste skill dmg da se biju tako da svi koji imaju dosta para sesetiju svoje buildove od 75-80lvla, cak dista njih uzmu i drugi posao, tj resettuju ga. 3. najboli nacin da napredovanje je dako radis questove na vreme, sto moze da bude malo i opasno ako nisi tank-er, je cesto su ti boss-evi delovi/mete questa. 4. a sto se tice sticanja bogatstva, to je preprodaja, ali ja sam ocajan u tome, za to ti je naj bolje da se obratis Assassin80-u, ali i on je sada uzeo malu pauzu. 5. sto se tice guild-ova, to je odlicno ako mozes da upadnes u jedan sto pre da ti omoguce m/d, ali nemoj da moljakas za guild preko shout-a, pre 45 lvl-a jer tek od 40. mozes u rat, ali si na tom lvlu glineni golub. Ali otkrio sam poslednji dan kada sam igrao jedan novi nas guild SerbiansWhiteEagles, mislim da se tako zove, ali niko nije hteo da kontaktira sa mnom. Ne znam sto. Taj guild je Zhuang, ali ako postanes Shao idi u xXxReSiStAnSexXx, mislim da se tako zovu, tu ima dosta balkanaca i nasi ljudi iz Srbije, to ti je i jedan od od aktivnijih Shao guildova. Ako te jos nesto interesuje samo pitaj. | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Čet Okt 18 2007, 02:43 | |
| eo sad bash pocheo da cabal da vidim kakav je i moram da kazem da je prilicno zarazan..dve noci bez prestanka igram XD ja i ssj5 smo na mercury serveru tako ako josh neko igra moze tamo da nas nadje Nick: RaVeNZer0 | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Čet Okt 18 2007, 05:53 | |
| Extra igrica ... Evo bas sam sad zavrsio za veceras ... | |
|
| |
Gray Fox Hentai Yarou
Broj poruka : 163 Godina : 35 Lokacija : C:/Program Files/illusion/Hako Fav Anime : Code Geass, Death Note... Datum upisa : 06.07.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Čet Okt 18 2007, 17:59 | |
| Cabal Online
Mercury Briareos (Warrior) lvl 63 Master Natzuki (Force Archer) lvl 102 A. Master (dao sam frendu) | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Čet Okt 18 2007, 18:34 | |
| - Gray Fox ::
- Cabal Online
Mercury Briareos (Warrior) lvl 63 Master Natzuki (Force Archer) lvl 102 A. Master (dao sam frendu) Ej Foxy ajd pomoc oko levelovanja | |
|
| |
Gray Fox Hentai Yarou
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Čet Okt 18 2007, 18:48 | |
- Gray Fox ::
- Cabal Online
Mercury Briareos (Warrior) lvl 63 Master Natzuki (Force Archer) lvl 102 A. Master (dao sam frendu) Ej Foxy ajd pomoc oko levelovanja Ne biste dobijali exp ni kad bih ubijao najjace monstere sto imaju u prva 3 grada, a ja vec prelazim u peti... Ali level je skroz nevazan uporedi sa Skill Rankom, a njega dobijate kako radite skillove i oblachite adept iteme (sto daju vise skill exp-a po skillu). Zato i igram na lvl 63, jer je A. Master prenizak rank za lvl 102... | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Okt 19 2007, 00:43 | |
| meh meni i netreba pomoc..eo za 2 dana lvl 20 dobro..skoro XD sad sam 18 | |
|
| |
Che_Guevara Newbie
Broj poruka : 4 Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Jan 18 2008, 15:30 | |
| Ako neko igra Tales Of Pirates nek mi se javi preko PMa da znam na kojem Serveru da Aktiviram Chara (Imam na svaki server 3 chara ) | |
|
| |
Che_Guevara Newbie
| |
| |
Che_Guevara Newbie
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Jan 18 2008, 17:12 | |
| Sad bi voleo da igram Spyro i Digimone (resindent evil i silent hill imam) kao kad sam imao 5 godina xD.Mozete li nesto da mi preporucite nesto za PS2 (igram sve igre koje su dobre) | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Jan 18 2008, 17:59 | |
| whoaaa uspori bajoo triple post..xD mogo bi prvo da se predstavish u forumu namenjen tome | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Jan 18 2008, 18:01 | |
| a moj post nestao odatle hmmm posotji edit dugme | |
|
| |
Che_Guevara Newbie
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Jan 18 2008, 18:05 | |
| Juhu radi Hero Online.Sad cu ga igrati par meseci dok ne skinem drugu igru i tako se nastavlja | |
|
| |
Ozren Gaidoku Senpai
Broj poruka : 1873 Godina : 1824 Lokacija : Srbija,Novi Sad Fav Anime : Akira,Code Geass,Byousoku 5cm,Death Note,Ergo Proxy,Gantz Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Pet Jan 18 2008, 21:38 | |
| Ljudi ne postoji igra koja moze da zadovolji potrebe nekog postenog gamera xD | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Sub Jan 19 2008, 03:16 | |
| second that ... u poslednje vreme svakoj nešto fali ... sve nešto kljakavo i bezlično | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Sub Jan 19 2008, 04:07 | |
| nedavno sam bash pominjo kako sam igre za ps1 znao i mesecima da igram i prelazim a za pc se nesecam kad sam nesto preshao za vishe od 10ak sati >.> | |
|
| |
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Ned Feb 17 2008, 00:18 | |
| Ja od MMORPG-a igram Lineage 2 na Dragon serveru imam destra 76lvl i hawkeye-a 71 lvl sa solidnom opremom...Ako iko igra neka me pm... | |
|
| |
nicifor Ronin
Broj poruka : 98 Godina : 39 Lokacija : Kotor Fav Anime : FMA, Death Note, Ghibli's movies Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Uto Maj 20 2008, 22:09 | |
| nesto sam usporio u zadnje vrijeme sa igricama, ali sam prije toga stalno igrao Perfect World gotivno | |
|
| |
Lorkind Shugyosha
Broj poruka : 46 Datum upisa : 26.03.2008
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Uto Maj 20 2008, 23:26 | |
| ja igraim i wow i L2,mada cekam Warhammer....i da li je proradio Drragon za L2,posto nije radio u nedelju? | |
|
| |
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) Sre Maj 21 2008, 00:11 | |
| Sad radi Dragon pa ne znam sta je bilo u nedelju al ja vise ne igram redovno... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najbolji MMORPG (free naravno :) ) | |
| |
|
| |
| Najbolji MMORPG (free naravno :) ) | |
|