| Koji je najbolji antivirus? | |
|
+28Vegito ~Hedge jeanne kaligoola Sektor[Boss] Saeba Ryo Nynaeve Ozren Sajuuk-Khar Rock_Lee SSJ_5 Iceman Draug BlackSwordsman socom Liquid_Snake Bahamut Archangel DJM Dunpeal Hellboy_Deluxe Gardian EvANGEL Superman warmaster normo ElemenT pulzarokkit Njuksi 32 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Njuksi Otaku
Broj poruka : 484 Godina : 36 Lokacija : Nis-Durlanska snajka :) Fav Anime : ergo proxy Datum upisa : 24.01.2008
| Naslov: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 19:38 | |
| Koji je po vama najbolji Antivirus?Ja koristim AVG ali brat mi preporucije kasperski...Non stop sam na netu...i bas mi bitno da budem uvek zasticena od virusa...??? | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 19:53 | |
| ne postoji najbolji svaki je dobar za nesto a los u drugim stvarima
meni je nabolje radio od FREE antivirusa AVIRA (plus Comodo Firewall)
mada najbolji antivirus je znati sta raditi
edit posle ElemenTa> ne koristim ni ja vise nista
Poslednji izmenio pulzarokkit dana Uto Jun 10 2008, 19:56, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
ElemenT Puro Otaku
Broj poruka : 3379 Godina : 41 Lokacija : Vojvodina, Temerin Fav Anime : School Days Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 19:53 | |
| racunar mi je 24/7 online .. ne koristim nistha od antivirusa ili ti firewall-a | |
|
| |
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 19:55 | |
| Ja koristim najnoviji kaspersky antivirus i drzim na automatic update tako da sam prilicno miran i nemam probleme sa virusima(odnosno izuzetno rijetko)...Al to je tako jer lagano nalazim kljuceve(http://www.warez-bb.org/ najbolji forum za downloade svake vrste)koji se dosta brzo blacklistuju.... | |
|
| |
warmaster Milf Hunter
Broj poruka : 1683 Lokacija : Hueco Mundo Fav Anime : BERSERK, Fist Of The North Star Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 20:04 | |
| - ElemenT ::
- racunar mi je 24/7 online ..
ne koristim nistha od antivirusa ili ti firewall-a Samo cekaj Naj ti je Nod32... vrh | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 20:07 | |
| - warmaster ::
- Naj ti je Nod32... vrh
nod ne bi instalirao ni da mi plate nije los ni bitdefender inace ..... | |
|
| |
Superman Journeyman Otaku
Broj poruka : 1073 Godina : 38 Lokacija : Nis Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 20:08 | |
| Kasperski?! Dobar vic. Ja imam kombinaciju AVG i Spyware Doctor. Idem redovno na opasne sajtove, ali sta god od njih dobijem SD ocisti, a AVG me spasao od dosta torenta sa trojancima. Probao sam razne antiviruse i anti spyware, ali ovi su se najbolje pokazali. Radije bi kao antivirus koristio NOD32, ali necu da se smaram sa registracijom. AVG je dobra zamena. | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
Broj poruka : 4782 Godina : 35 Lokacija : Veternik Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 20:17 | |
| Avast....uvek mi je sve sprecio.... | |
|
| |
Hellboy_Deluxe Official Otaku
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 21:02 | |
| AVG i Ad Aware koristim kao zastitu i komp mi radi normalno. | |
|
| |
ElemenT Puro Otaku
Broj poruka : 3379 Godina : 41 Lokacija : Vojvodina, Temerin Fav Anime : School Days Datum upisa : 23.06.2007
| |
| |
Dunpeal Puro Otaku
Broj poruka : 2580 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 23:10 | |
| Koristio sam Kaspersky 6.0, ali mi je istekao kljuc... Sada koristim AVG 8.5 free ver. ... To je na nocom kompu, na starom sam imao isto Kaspersky 4.0, i AVG 7.5. Uz to koristim Ad-Awere 2007 free ver. a Zone Alarm kao firewall. Ako imas dosta RAM-a, i neopterecujes komp mnogo, tj ne koristis nekoliko zahtevnih programa Kaspersky je sasvim dobar, a ko ne onda ti je bolji AVG. | |
|
| |
DJM Sub-Otaku
Broj poruka : 117 Godina : 37 Lokacija : Somewhere Over The Rainbow Fav Anime : Hellsing Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Uto Jun 10 2008, 23:38 | |
| - Gardian EvANGEL ::
- Avast....uvek mi je sve sprecio....
Ne znam koji je najbolji, ali i meni je Avast uvek sasvim fino radio. | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 01:31 | |
| - pulzarokkit ::
- nod ne bi instalirao ni da mi plate
e zanima me da li te je zezao neshto ... jer ga ja koristim skoro od kada se pojavio i nisam imao frku do sada nikakvu ... | |
|
| |
warmaster Milf Hunter
Broj poruka : 1683 Lokacija : Hueco Mundo Fav Anime : BERSERK, Fist Of The North Star Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 01:50 | |
| - Dunpeal ::
- Koristio sam Kaspersky 6.0, ali mi je istekao kljuc... Sada koristim AVG 8.5 free ver. ... To je na nocom kompu, na starom sam imao isto Kaspersky 4.0, i AVG 7.5. Uz to koristim Ad-Awere 2007 free ver. a Zone Alarm kao firewall. Ako imas dosta RAM-a, i neopterecujes komp mnogo, tj ne koristis nekoliko zahtevnih programa Kaspersky je sasvim dobar, a ko ne onda ti je bolji AVG.
Imam originalne mesecne kljuceve za kav, ako hoces dacu ti @Archangel, isti slucaj | |
|
| |
Bahamut Akatsuki Bitch
Broj poruka : 359 Godina : 35 Lokacija : Modricha/RS Fav Anime : Berserk Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 02:02 | |
| - DJM ::
- Gardian EvANGEL ::
- Avast....uvek mi je sve sprecio....
Ne znam koji je najbolji, ali i meni je Avast uvek sasvim fino radio. Vas su sigurno zaobilazili svi moguci virusi kada vam Avast radi dobro. Koristio ja Avast nekoliko mjeseci i vidim usporen rad kompa, a ovaj nishta ne javlja i ajd ja da skeniram, kad mi nadje par virusa i kaze bukvalno "eto to su virusi, ja ih ne mogu izbrisati", samo shto nije rekao "uzmi kasperski da ih izbrishesh". Ja uzeo kasperski, em shto je izbrisao te viruse i nashao josh 2500 koje avast nije ni vidio a kamoli izbrisao. Kaspersky ubjedljivo najbolji, samo treba ganjat licence... | |
|
| |
Liquid_Snake Official Otaku
Broj poruka : 1588 Fav Anime : dbZ Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 02:34 | |
| Koji ce vam djavo bilo koji AV na XP-u. Prvo iako redovno chistish XP od svakakvih govana opet mora da se dize posle 2 meseca. Drugo ako ste pazljivi nece uleteti virusi. Trece ako imate krsh od kompa kao ja bilo koji AV jeshce memoriju i nece vam dati DotA-u da igrate ko ljudi lol....Odprilike godinu dana nisam obarao XP a uzgred sam malo vishe chachkao Ubuntu i nijedan virus nije uleteo na XP. Ako ce bash neshto da prca XP to su *WARE-ovi! Cepni Spybot - Search & Destroy i nemash brige. - ElemenT ::
ne koristim nistha od antivirusa ili ti firewall-a Yeah, it's lame! | |
|
| |
socom Advanced Otaku
Broj poruka : 787 Godina : 45 Lokacija : Shabatz - Beograd Fav Anime : Ghost In The Shell, DeATh NoTe, Elfen Lied, All of Macross & Robotech Datum upisa : 13.12.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 03:03 | |
| Avast 4.8 Iskreno, svašta je pronalazio posle kasperskog, a ponekad i ostalih. Suludo mi izgleda net bez Antivirusa Nod mi je jednom prospustio neko govno, i od tad nod nikako Simpa je bio ESET Smart Security, na onako nešto se lako navikneš | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 10:53 | |
| - warmaster ::
Imam originalne mesecne kljuceve za kav, ako hoces dacu ti
Hvala na ponudi, ali ne hvala. Imao sam licencu na 3 godine, ali iz nekog razloga taj kljuc su stavili na crnu listu pre mesec dana, tako da sam ibacio kaspersky, a ni nemam isnstalacionu verziju. Kada sam prosao sa AVG-om posle Kasperskog nije nasao nista. Moj brat koristi Nod32, i kaze da je ok, samo da je u pocetku imao problema sa starijim virusima, ali izgleda da su izbacili neku zakrpu i tako resili problem. | |
|
| |
BlackSwordsman Official Otaku
Broj poruka : 1577 Godina : 37 Lokacija : Old Vrbas region Fav Anime : Berserk, Cowboy Bebop, DragonBall Z Datum upisa : 15.09.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 11:26 | |
| Avast 4.7, redovno ga update-ujem i nemam nikakvih vidljivih problema... | |
|
| |
ElemenT Puro Otaku
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 11:58 | |
| - Liquid_Snake ::
- ElemenT ::
ne koristim nistha od antivirusa ili ti firewall-a Yeah, it's lame! - Liquid_Snake ::
- Koji ce vam djavo bilo koji AV na XP-u. Prvo iako redovno chistish XP od svakakvih govana opet mora da se dize posle 2 meseca. Drugo ako ste pazljivi nece uleteti virusi. Trece ako imate krsh od kompa kao ja bilo koji AV jeshce memoriju i nece vam dati DotA-u da igrate ko ljudi lol....Odprilike godinu dana nisam obarao XP a uzgred sam malo vishe chachkao Ubuntu i nijedan virus nije uleteo na XP. Ako ce bash neshto da prca XP to su *WARE-ovi! Cepni Spybot - Search & Destroy i nemash brige.
otprilike to je to | |
|
| |
Draug Advanced Otaku
Broj poruka : 840 Godina : 35 Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 13:30 | |
| Koji je najbolji nisam siguran ali ja koristim kaspersky i sasvim je Ok... | |
|
| |
Iceman King Nothing
Broj poruka : 1356 Godina : 35 Lokacija : Novi Sad & New Vrbas Region... kako kade Fav Anime : Dragon Ball Z/GT Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 15:51 | |
| Avast 4.8... mada nije bio ni pola od 4.8 kad se instalirao... Updatuje se svaki dan... I nema ništa da mu prođe... A i firewall je tu | |
|
| |
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 17:20 | |
| - Iceman ::
- Avast 4.8... mada nije bio ni pola od 4.8 kad se instalirao... Updatuje se svaki dan... I nema ništa da mu prođe... A i firewall je tu
Koji firewall koristis?Ja koristim windowsov onaj najslabiji i treba mi novi pa ako iko ima neki predlog... | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 17:49 | |
| - normo ::
- [Koji firewall koristis?Ja koristim windowsov onaj najslabiji i treba mi novi pa ako iko ima neki predlog...
Zone Alarm... Odlican je. Istina je da malo smara dok se ne konfigurise, ali to traje dan-dva, cisto dok ne pokrenes vecinu svojih redovnih programa. | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
Broj poruka : 4173 Godina : 37 Fav Anime : One Piece Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? Sre Jun 11 2008, 17:50 | |
| Ja sad uzo AVG i evo shljaka vrlo dobro za sada | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koji je najbolji antivirus? | |
| |
|