| Shity Games | |
|
+12Gray Fox Ozren Lunar pulzarokkit Liquid_Snake Impuls Zer0 the_last_one Saeba Ryo Hellboy_Deluxe Archangel Zangetsu 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Zangetsu Journeyman Otaku
Broj poruka : 1023 Godina : 35 Lokacija : Srem Fav Anime : GunGrave Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Shity Games Ned Jan 06 2008, 03:19 | |
| Postoje a dali bi trebelo da postoje? Postowati igre koje was najwise nerwiraju i napisati razlog (budite kriticar). Nije bito dali je igra za PSX, PC, PS2, X-BOX, PSP, Nitendo, Segu,... _______________________________________________________
Moj izbor je Spyro za PSX.
Igra je tako glupa da je to nenormalno. Neki idiot od reptila po imenu Spyro ide sa tigrom koji je skroz coskast da traze ukradena jaja. Spyra prati isto neka retardirana zwoncica koja tako iritira i jede leptire. ALO BRE ZWONCICA KOJA JEDE LEPTIRE, PA GLEDAO SAM PETAR PANA KAD SAM BIO KLINAC I TAMO ZWONCICA NEJEDE LEPTIRE. Niwoi su nenormalno glupi, a neprijatelji su jos gori, DZINOWSKI NOSOROG KOJI STOJI I CEKA DA PRIDJES NJEMU PA DA TE OPALI TOLJAGOM (samo sto mu je toljaga sunka). Jos uwek imam nocne more od niwoa sa dzinowskim harmonikama. Imaju i bonus lewele gde se trkate sa dzinowskim leptirima, pa sa awionima, skupljate neke retardirane krugowe,... _______________________________________________________
Nemogu da se mucim wise da pisem o owoj igrici, strasno je retardirana i swa u duginim bojama, ko da su bili nawareni kad su prawili igru. Konacan zakljucak je da owa igra treba da nestane sa lica zemlje i istorije igara ( pa moramo da mislimo na nase potomke). | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Shity Games Ned Jan 06 2008, 15:38 | |
| prvo The Witcher ... igra koja me je uvredila kao fana AAFRPGa ... jbt kao da je pravljena 99e ... brate kad nemaš pare za novi engine,sedneš pa napišeš svoj a ne kupiš neki zastareli pa ga napucavaš !!!!!
drugo S.T.A.L.K.E.R. fenomenalno dizajniran svet ali zato gameplay toliko shebao ideju da je to za primer kako ne treba praviti igru ...
treće Gothic3 ... ogadiše mi franšizu ... osećao sam se toliko retardirano dok sam je igrao da sam je vrlo brzo batalio .. nije ni do čukljeva prethodnim delovima ... a engine - šta li se svi klate koj moj ????
Condemned: Criminal Origins - još jedna fenomenalna ideja zasrana očajnim gameplay-om
etc etc etc | |
|
| |
Hellboy_Deluxe Official Otaku
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Shity Games Ned Jan 06 2008, 15:50 | |
| Witcher je odlican kao i Stalker ali problemi kod ove dve igre su zahtevnost.
Anyway, shiti igra koju znam je Halo, kao zashtitni znak Xbox-a i microsofta, pucacina ko pucacina samo ima kao dobru grafiku i to je to. Ostalo je prosek, ama bash nishta novo. | |
|
| |
Saeba Ryo City Hunter
Broj poruka : 933 Godina : 41 Fav Anime : Great Teacher Onizuka aka G.T.O. Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Shity Games Ned Jan 06 2008, 17:12 | |
| Conspiracy : Weapons of Mass Destruction klasičan FPS da krš pričom i njesra grafikom. Od podešavanje nema ama baš ništa. Igrao 10-ak min i deinstalirao za svagda. | |
|
| |
the_last_one Otaku
Broj poruka : 350 Godina : 35 Lokacija : Far away from nowhere Fav Anime : Eyeshield 21, trenutno Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Shity Games Ned Jan 06 2008, 21:31 | |
| | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Shity Games Ned Jan 06 2008, 22:35 | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1023 Godina : 35 Lokacija : Srem Fav Anime : GunGrave Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: Shity Games Pon Jan 07 2008, 18:21 | |
| - -=/-Zer0-\=- ::
- reloaded psx XDDDD
_______________________________________________ XD | |
|
| |
Impuls Learned Otaku
Broj poruka : 521 Godina : 38 Fav Anime : Death Note,Claymore,Berserk... Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 00:55 | |
| F.E.A.R. toliko sam ocekivao neshto ql od te igre, tipa da me uplashi/uzbudi a ono prc! monotono kancelarisko sr*nje! Predjesh igru za 14 sati bez problema | |
|
| |
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 01:30 | |
| Sledeca igrica od poduzeg repertoara je Resident Evil ___________________________________________
Nazalost swi znamo za owu igru. Po mom misljenju owa igrica je trebalo da bude spaljena, zajedno sa ljudima koji su je naprawili. Igra je toliko monotona i toliko smece da zalim swoje utroseno wreme na prelazenje swih delowa. Ae moram da priznam da me prica u pocetku malo zainteresowala, ali kad je izasao drugi deo onda sam se tako smorio. Mogli su malo da se potrude i naprawe wise wrsti neprijatelja, zombie here, zombie there, zombie everywhere. MMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAA, OMG THERE IS THE ZOMBIE, OH NO I`M SO HATE THIS GAME. Radije bi djuskao Lucky Luke-a nego owo sranje. Ja se izwinjawam fanowima RE, ali ja owu igru nemogu da swarim. | |
|
| |
Liquid_Snake Official Otaku
Broj poruka : 1588 Fav Anime : dbZ Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 01:42 | |
| ^ Jeste sve sem chetvorke | |
|
| |
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 02:31 | |
| NEED FOR SPEED RALLY ________________________________________
Owo je najgori deo NFS-a ikada. Neznam koliko je was igralo owu igru, neki cak i nemaju pojma da postoji NFS RALLY ali nebitno. Owa igra je tako u detalj odradjena kopija odlicnog V-RALLY-a. Da kazemo da NFSR ima wise toplijeh boja nego original. Mape su toliko siromasne kriwinama da uopste netreba da kocis ili pustas gas. Mislim da je neko tako dobro zajebo EA sto se tice owog dela za mnogo nowca. Automobili su malo drugaciji po izgledu od VR-a, ponasanje kola na stazi je totalno isto. Bezite od owe igre glawom bez obzira ako traba. | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 03:17 | |
| @Hellboy : Za Witcher-a i S.T.A.L.K.E.R.-a nisam pričao o zahtevnosti već o gameplay-u a to si dve različite stvari ... i Gothic i Vampire su bile zahtevene igre kao da su nogama pisane pa su opet legendarne I da dodam i ja za F.E.A.R. jeste odlična pucačina ali samo to i ništa više .. što reče impuls Kancelarijski FPS | |
|
| |
Hellboy_Deluxe Official Otaku
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 03:46 | |
| ^Ja sam pomenuo to kao jedinu manu shto se tice te dve igre inace do sada nisam video da se neko zalio na njih osim tebe. Mada ok, tvoje mishljenje.
Devil May Cry 3 - pocetak mi je obecavao, ali od kada Vergil pobedi Dantea na Temen-ni-gru kuli, ja vishe nisam mogao da igram od toga koliko igra odlazi od mog ukusa.......uzme motor i bije druge.......trci ispod kule i unishtava likove......riba ima bazuku i neko secivo............+ igra je zajebana (ako je neko igrao obican deo za PS2 shvati ce nashta mislim). Na neki nacin je ok ali ovo ne moze prismrdeti prvom delu. Cetvrti deo, videcu, trailer obecava sada pitanje je koliko to. | |
|
| |
Saeba Ryo City Hunter
Broj poruka : 933 Godina : 41 Fav Anime : Great Teacher Onizuka aka G.T.O. Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 04:47 | |
| Simsi svi do jednog. Kada sam gledao prosto sam umirao od dosade. Da igram ne pada mi na pamet. | |
|
| |
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 05:37 | |
| NOSFERATU ______________________________________________
Samo cu reci da sam igru igrao 15 min. i ugasio jel igra je na skali od 1-10 za mene 1 ko wrata. Slika ko da gledam neki stari domaci film (npr. 3 karte za holiwud), atmosfera 0, igriwost tu i tamo. Zajebanija igra je jebeni Spyro nego owaj promasaj od horora. Ponekad stwarno razumem Angry Nitendo Nerd-a. Ma pre bi presao MGS da igram nogama i jedem masan sremacki burek rukama. Ima nekih dobrih stwari ali su u tolikoj manjini da ih newredi spominjati. ______________________________________________
Ljudi budi te malo wise kriticniji prema igrama. | |
|
| |
Impuls Learned Otaku
Broj poruka : 521 Godina : 38 Fav Anime : Death Note,Claymore,Berserk... Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Re: Shity Games Uto Jan 08 2008, 08:28 | |
| - Zangetsu ::
- NOSFERATU
Samo cu reci da sam igru igrao 15 min. i ugasio jel igra je na skali od 1-10 za mene 1 ko wrata. Slika ko da gledam neki stari domaci film (npr. 3 karte za holiwud), atmosfera 0, igriwost tu i tamo. Zajebanija igra je jebeni Spyro nego owaj promasaj od horora. Ponekad stwarno razumem Angry Nitendo Nerd-a. Ma pre bi presao MGS da igram nogama i jedem masan sremacki burek rukama. Ima nekih dobrih stwari ali su u tolikoj manjini da ih newredi spominjati. ______________________________________________
Ljudi budi te malo wise kriticniji prema igrama. Moo?!? WTF u say that?!? Nosferatu mi je mnogo jaka igra. Ne, ozbiljno receno retko koja ig je ustari mogla starno da me uplashi (Sillent Hill je jedini izuzetak). Ocemo o promashaju? Evo: Painkiller-da, igra uistinu izgleda zanimljiva na pocetku, ali posle treceg nivoa svatio sam da igra nema nishta sem ubijanja. Znaci cela poenta igre je da ubijash sve shto na zemlji mice i na nebu leti. Mislim, kako to moze zanimljivo da bude. Po meni, PainKiller je napredna i ozbiljna igra koliko i serious Sam, a bogo vi su mi svedoci, ta igra je samo "hey ljudi ajmo neshto da skarabudzimo i prodamo!Hahaha!". A cak i tu igru je vredelo igrati ako ni zbog cega drugog, onda zbog komentara. PainKiller nema ni to. And WTF je potrebno PUNA 3 (i kusur) SATA da se ubije Lucifera?!? Ono shta, kad su poceli da prave igricu inspiriso ih WinAmp? Tipa: "Ukljucimo shuffle i Random na 3 pesme, ko ce primeti da su iste?". Znaci ono 6_6, kad sam preshao shvatio sam koliko sam vremena protracio na gloopu shoot all u see igru. | |
|
| |
| Naslov: Re: Shity Games Sre Jan 09 2008, 00:21 | |
| Potpuno se slazem za Painkiller-a. Potpuno monotona i neoriginalna igra, imas samo jedan zadatak `SEARCH AND DESTROY`. Nestalo je ljudima ideja i samo prawe nowe igre sa boljom grafikom i sto wecom zahtewnoscu a kopijom neke stare igre. Da izadje i GSP-Beograd igrica to bi igrao da malo promenim monotoni niz igara. | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Shity Games Sre Jan 09 2008, 10:51 | |
| treba vam devojka koja ce da vas spankuje | |
|
| |
| Naslov: Re: Shity Games Sre Jan 09 2008, 12:57 | |
| - pulzarokkit ::
- treba vam devojka koja ce da vas spankuje
_______________________________________________________________ Kako mislis da neko spenkuje THE SPANK MASTER-A? | |
|
| |
Lunar Sub-Otaku
Broj poruka : 127 Godina : 34 Lokacija : Belgrade Fav Anime : Astro boy Datum upisa : 21.11.2007
| Naslov: Re: Shity Games Pet Jan 11 2008, 15:36 | |
| OVako, mali broj igara stvarno moze da se nazove shit, ali ima ih.
To je naprimer ostvarenje Alfred the Chicken , bolesna hipi igra za decu. Monster Race, Type of Dead. Ali sve su to Trash ostvarenja , tako da me tolko briga za njih. Najgora stvar je kada od Velike kompanije dobijemo nesto usta je uneseno puno para ali malo volje i zelje za ostvarenje. | |
|
| |
Ozren Gaidoku Senpai
Broj poruka : 1873 Godina : 1824 Lokacija : Srbija,Novi Sad Fav Anime : Akira,Code Geass,Byousoku 5cm,Death Note,Ergo Proxy,Gantz Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: Shity Games Pet Jan 11 2008, 16:55 | |
| Naj sranje igra za mene jeste princ of persia tt najgori nastavak ove price do sada jako malo ideja grafika sranje prica donekle dobra nista novo nisu dodali osim onog sranja sa bicom .... jako lose uradjeno i malo truda ulozeno za razvoj kao i do sada skoro sve ubisoftove igre ... | |
|
| |
Liquid_Snake Official Otaku
Broj poruka : 1588 Fav Anime : dbZ Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Shity Games Pet Jan 11 2008, 18:36 | |
| ^ LoL to the bone!! | |
|
| |
the_last_one Otaku
Broj poruka : 350 Godina : 35 Lokacija : Far away from nowhere Fav Anime : Eyeshield 21, trenutno Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Shity Games Pet Jan 11 2008, 19:58 | |
| - Ozren ::
- Naj sranje igra za mene jeste princ of persia tt najgori nastavak ove price do sada jako malo ideja grafika sranje prica donekle dobra nista novo nisu dodali osim onog sranja sa bicom .... jako lose uradjeno i malo truda ulozeno za razvoj kao i do sada skoro sve ubisoftove igre ...
ultimate lol | |
|
| |
Ozren Gaidoku Senpai
Broj poruka : 1873 Godina : 1824 Lokacija : Srbija,Novi Sad Fav Anime : Akira,Code Geass,Byousoku 5cm,Death Note,Ergo Proxy,Gantz Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: Shity Games Pet Jan 11 2008, 21:12 | |
| slazete se ili se cepate mojem misljenju | |
|
| |
the_last_one Otaku
| Naslov: Re: Shity Games Sub Jan 12 2008, 02:22 | |
| cepamo se tvom mishljenju, jeste loshiji od ww-a ali je daaaaaaaaleeeeeekoooo od sranja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Shity Games | |
| |
|
| |
| Shity Games | |
|