Impuls Learned Otaku
Broj poruka : 521 Godina : 38 Fav Anime : Death Note,Claymore,Berserk... Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Persona 2 Pet Dec 14 2007, 15:31 | |
| Jel neko igrao bilo koji deo ovog super ql ostvarenje za SPS? | |
|
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Persona 2 Uto Dec 18 2007, 19:30 | |
| ako pitas da li je iko igrao bilo koji deo zasto se zove topic Persona 2? kec i dvojku nisam nikada video a 3. deo mi je nudio Yoth mada nisam imao vremena onda za igranje
uglavnom sto su rekli ljudi je da smori grindovanje | |
|
Impuls Learned Otaku
Broj poruka : 521 Godina : 38 Fav Anime : Death Note,Claymore,Berserk... Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Re: Persona 2 Uto Dec 18 2007, 19:39 | |
| zato shto je samo Persona 2 prevedena na Engleski i ima 7 delova (ja znam samo za Eternal Punishment i Inocent Sin).Inace svi ostali delovi su zabranjeni u evropi zbog pojmova i teorija koje iz nekog razloga vredjavu veru ili uverenje o svetu. | |
|
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Persona 2 Uto Dec 18 2007, 19:43 | |
| Persona 3 isto imas na engl. za ps2 | |
|
Yothishot King of Ronery
Broj poruka : 1259 Godina : 38 Lokacija : Zemlja Srecjija Fav Anime : Monster Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Persona 2 Uto Dec 18 2007, 20:37 | |
| - Impuls ::
- zato shto je samo Persona 2 prevedena na Engleski i ima 7 delova (ja znam samo za Eternal Punishment i Inocent Sin).Inace svi ostali delovi su zabranjeni u evropi zbog pojmova i teorija koje iz nekog razloga vredjavu veru ili uverenje o svetu.
Nema Persona 2 sedam delova,nego ta dva sto si naveo.Verovatno si mislio na ceo MEGATEN serijal(Shin megami tensei igre u koje spada i Persona).Ali si i tu pogresio jer serijal ima vishe od sedam igara,od kojih neke nisu ni rpg-evi(navodim Maken X kao primer,koji je fps za Dreamcast/Ps2).Istina je da ima dosta grindovanja u igrama,ali je u P3 to svedeno samo na budzenje glavnog lika kojem ne treba mnogo za lvl up.Demoni dobijaju exp kroz fuzije i sklapanjem prijateljstava po skoli,muvanjem riba etc.Meni je najbolja igra u serijalu Nocturne,koji je izashao za ps2.Pravi old school rpg,vodis jednog lika kroz celu igru a ostatak partija ti chine demoni koje regrutujes,fuse-ujesh...Moze cak i Dante iz Devil May Cry da se dobije ukoliko odradis neke sidequestobve. | |
|
Impuls Learned Otaku
| Naslov: Re: Persona 2 Sre Dec 19 2007, 12:49 | |
| | |
|