Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

twisted metal 4

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Hatake Kakashi
Advanced Otaku
Hatake Kakashi

Muški Broj poruka : 896
Godina : 31
Fav Anime : Naruto,Neon Genesis Evangelion,Avatar
Datum upisa : 19.09.2007

twisted metal 4 Empty
PočaljiNaslov: twisted metal 4   twisted metal 4 EmptyNed Okt 07 2007, 21:19

Ovu igricu za PS1 sam igrao jos kad sam imao 8 godina,moj drug i ja smo igrali tu igricu dan i noc i moze se reci da smo jedni od najboljih u svetu^^
Nazad na vrh Ići dole
Liquid_Snake
Official Otaku
Liquid_Snake

Muški Broj poruka : 1588
Fav Anime : dbZ
Datum upisa : 24.06.2007

twisted metal 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: twisted metal 4   twisted metal 4 EmptyPon Okt 08 2007, 14:54

Do skoro sam pikao sve delove za PS1 toliko da su mi dosadili u narednih nekoliko meseci...najbolji Car Shooter ikad, ako nisi probaj TM:Black za PS2 obavezno.
Nazad na vrh Ići dole
Hatake Kakashi
Advanced Otaku
Hatake Kakashi

Muški Broj poruka : 896
Godina : 31
Fav Anime : Naruto,Neon Genesis Evangelion,Avatar
Datum upisa : 19.09.2007

twisted metal 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: twisted metal 4   twisted metal 4 EmptyUto Okt 09 2007, 14:34

probao sam tm black,ako cemo iskreno bash i nije najbolje izbalansirano ali je ok.
Kod TM 4 omiljeni mi je kalypso zbog njegove zadnje^^ oko 89% pogadjam u centar,a jednom sam bio u formi pa sam svaki put pogodio u centar,a moj drug i ja drzimo rekord- 2 boss-a za 7 sekunde Smile i ubili smo sweet toth-a a da nas ne pipne(omiljen auto od mog druga je orbital.....haha kakva kombinacija^^)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

twisted metal 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: twisted metal 4   twisted metal 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

twisted metal 4
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Metal Gear Solid

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu