Rancid Blade Otaku
Broj poruka : 301 Godina : 38 Lokacija : Bg Fav Anime : Cowboy Bebop Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Rapidshare tips and tricks Sre Okt 24 2007, 00:21 | |
| jbno cu da popizdim, zna li neko neki dobar rapid-share engine, i ajd ako ima koga iskusnijeg nek u code-u drmne celu animu Death Note | |
|
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: Rapidshare tips and tricks Ned Feb 17 2008, 13:40 | |
| Evo jednostavno upustvo za korisnike Crnogorskog Telekoma(adsl naravno) 1)Otvorite browser i ukucate adresu 192.168.1.1/ i kliknete enter 2)Pojavice vam se jedan prozor sa 2 polja i vi u oba upisite admin 3)Zatim kliknete run wizard 4)Zatim 4 puta kliknete next 5)Kliknete finish Restartovace se modem dobice te novu ip adresu i mozete slobodno da skidate...Ne morate ni da trcite do modema a i citav proces traje manje od minut... | |
|
Freelancer Sub-Otaku
Broj poruka : 102 Godina : 37 Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Rapidshare tips and tricks Sre Dec 03 2008, 19:27 | |
| ma rapid je zakon kada trazis neke stvari koje su dosta stare pa su svi torrenti vec mrtvi...... ja koristim provereno dobru strateiju a to znaci CryptLoad koji je stvarno #1 po meni u tim downloadima sa rapida,megauploada itd za kontinualno skidanje milione i milione paketa ... znaci nabacis skriptu u njega za reconnect rutera ili modema, sam ti raspakuje pakete brise rarove cuva sifre , sve radi automatski , cak moze da cita i one capche ili slike sa mega uploada i rapida sto su bile ranije tako da FTW !! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Rapidshare tips and tricks | |
| |
|