| Igra koju trenutno igrate | |
|
+66Bleacher dragon13 Akai Edea jeanne corwin_r Qupo Vegito Mrakoslava Nemo Burek Urashima Keitaro Zoi ~Hedge jovanercic socom Lorkind Hjarnidaudi malkovian Iceman Njuksi warmaster oG^ StevanSSJ3 Lawlieta ElemenT Archangel normo Ozren Hasterson Yokai Draug Superman Impuls Rancid Blade Zangetsu Lunar Hatake Kakashi pulzarokkit BlackSwordsman Kakasi sensei Yothishot Wishmaster Dunpeal Diavolo tomas Protoman raven BruceBruce Folken Sajuuk-Khar Anonymous_Pedo_Kaishaku Liquid_Snake Nesa Gardian EvANGEL Mr.Lukyas the_last_one SSJ_5 Zer0 Nynaeve The Ghoul Krillin BloodFreak Saeba Ryo Kuroi Tenshin Animusu Hellboy_Deluxe 70 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Yothishot King of Ronery
Broj poruka : 1259 Godina : 38 Lokacija : Zemlja Srecjija Fav Anime : Monster Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 11 2008, 20:18 | |
| | |
|
| |
warmaster Milf Hunter
Broj poruka : 1683 Lokacija : Hueco Mundo Fav Anime : BERSERK, Fist Of The North Star Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 11 2008, 21:22 | |
| heh, igram war3 na eurobattle.net-u... | |
|
| |
Iceman King Nothing
Broj poruka : 1356 Godina : 35 Lokacija : Novi Sad & New Vrbas Region... kako kade Fav Anime : Dragon Ball Z/GT Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 11 2008, 21:54 | |
| ^I ja isto Osim toga FF7, Age Of Wonders: Shadow Magic... Sve to po hiljaditi put... Ovisnik... | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
Broj poruka : 4782 Godina : 35 Lokacija : Veternik Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jun 17 2008, 20:54 | |
| | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
Broj poruka : 2580 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jun 17 2008, 21:21 | |
| Prince Of Persia: Sends Of Time
@Gardy: u cemu je fora, nece da posseti stranicu igre, vec se uvek vraca na glavnu stranu kompanije.... Da li je potrebno registrovati se da se videlo o cemu je igra ili sta vec ....? | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jun 17 2008, 21:32 | |
| Meni to nije trazilo, probaj ovde http://zu.igg.com/main.phpJa sam se odusevio igrom, jedan jako brz i agresivan mmo, sa interesantom grafikom i anime borbama. | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
Broj poruka : 2580 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jun 17 2008, 22:39 | |
| Nece i dalje me cima... da li mozes da mi posaljes nekolo screenshot-ova o pravilima i sl stvarima... | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jun 17 2008, 23:16 | |
| | |
|
| |
malkovian Burakumin
Broj poruka : 292 Godina : 40 Lokacija : neusatz Fav Anime : sabre rider and the star sheriffs Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 02:23 | |
| Pa poceo sam da igram Age Of Conan trenutno sam 17lvl i u srpskoj sam gildi koja ima i svoje selo tako da ce biti zabavno | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
Broj poruka : 4173 Godina : 37 Fav Anime : One Piece Datum upisa : 23.06.2007
| |
| |
Hellboy_Deluxe Official Otaku
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 02:39 | |
| ^13 jevreja mesecno. Igra fino izgleda na osnovu onoga sto sam gledao kod ortaka, ja bih je sa zadovoljstvom igrao da je imam kod sebe. Samo sto patcheve koje izdaju umesto da popravi stvar ono sjebava (bar mi je tako ortak objasnio), tako da cu sacekati jedno vreme i onda cu mozda i buyovati.
OT: jos malo pa cu zavrsiti MGS: Portable Ops pa cu se baciti na Mass Effect, posto mi sony jos kod ortaka | |
|
| |
Impuls Learned Otaku
Broj poruka : 521 Godina : 38 Fav Anime : Death Note,Claymore,Berserk... Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 07:30 | |
| | |
|
| |
malkovian Burakumin
Broj poruka : 292 Godina : 40 Lokacija : neusatz Fav Anime : sabre rider and the star sheriffs Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 07:46 | |
| jup 12e mesecno sto izadje oko 1000 dinara ali je igra xtra | |
|
| |
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 10:54 | |
| Pa za toliko para mozesh da igras wow XD | |
|
| |
warmaster Milf Hunter
Broj poruka : 1683 Lokacija : Hueco Mundo Fav Anime : BERSERK, Fist Of The North Star Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 11:15 | |
| | |
|
| |
malkovian Burakumin
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 12:34 | |
| WoW je sranje smorio sam se dok sam dosao do 5lvl-a jos da sam igrao 30-tak nivoa juri svinju po livadi razbio bi komp inace juce su bili kod mene 10 drugova sto igraju wow i kada su videli konana otisli su da ga kupe a ljudi i sa gw-a i sa lineage 2 i sa eve online prelaze na AoC | |
|
| |
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 14:21 | |
| Reci mi samo jednu stvar vezano za te patcheve. Da li oni ista popravljaju? Meni je ortak rekao da izbacuju ali da nista ne poravlja, i PvP kako sam razumeo je jos uvek sranje. | |
|
| |
malkovian Burakumin
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 18:17 | |
| popravljaju dosta questova i spellove a pvp jos nije aktiviran totalno trebalo bi za mesec dva da ga puste | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 18:45 | |
| ljudi sa eve online ne idu nigde koliko ja znam | |
|
| |
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sre Jun 18 2008, 20:59 | |
| | |
|
| |
malkovian Burakumin
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jun 19 2008, 00:09 | |
| pa ovi sa kojima sam u guildi su igrali eve online sada igraju conana tako da bar oni su presli | |
|
| |
Impuls Learned Otaku
Broj poruka : 521 Godina : 38 Fav Anime : Death Note,Claymore,Berserk... Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jun 19 2008, 00:45 | |
| - malkovian ::
- WoW je sranje smorio sam se dok sam dosao do 5lvl-a jos da sam igrao 30-tak nivoa juri svinju po livadi razbio bi komp
inace juce su bili kod mene 10 drugova sto igraju wow i kada su videli konana otisli su da ga kupe a ljudi i sa gw-a i sa lineage 2 i sa eve online prelaze na AoC Napomena: Ovo ne kazem zato shto sam pristalica WoW-a. http://www.sk.co.yu/2008/06/sipu01.html< ovde mozete videti prvi utisak, nasheg (po meni) najboljeg PC casopisa. Ukoliko hocete detaljnije moracete da kupite SK Ali ukratko: Igra pati od bug-ova, koji su praceni sa josh bagova, dugim vremenom ucitavanja ( za neke delove cak i preko pola sata ), nestabilnosti klijenta, losheg framerate-a (cak i pri jakim mashinama), pa i padom 3D engine-a. Kao shto rece Miodrag Kuzmanovic za AoC Beta: Nama omiljeni (bug) je tretiranje tla kao vodene povrshine, koje omogucava plivanje po gameworld-u. Ako je ovo igra koja je trbala da smenii WoW, onda Blizzard nema shta da brine josh koje vreme. Smaralo ili ne, i po prici i po izgledu je originalno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jun 19 2008, 01:41 | |
| Offtopic: Link ne radi, a na osnovu toga sto sam procitao sa tvog posta, vezano je za Beta verziju AoC a izasla je puna verzija pre vise od dve nedelje. I naravno da ce biti bugova (nista novo) i sam WoW kada je izasao je imao bugove i izlazenjem patcheva je popravljalo bugove. A Miodrag Kuzmanovic je lik koji sere i kad je u pravu i kad nije u pravu tako da sto bi tracio vreme citajuci njegove idiotizme? To sto si Blizzard fan to je vec druga stvar, and I can understand your reaction. | |
|
| |
Impuls Learned Otaku
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jun 19 2008, 08:36 | |
| ha ha lol... to je bio samo izraz..... nisam ja sad tu neki fanatik (mozda za warcraft story, ali ne za blizz ) Shto se tice M.K. "koji sere", citam jer sam se manje-vishe slagao za opis i ocenjivanje igara koje je on davao,. Jedino shto je po meni tamo ikada preterao (koliko pamtim) bilo je za Call Of Duty 4, koji je po meni overrated. Shto se tice bugova, da ima ih svaka igra, ali ne ovoliko. Gledajmo realno, AoC ipak jeste pokushaj da se igra odradi shto realisticnije. To sa sobom nosi gomilu problema, naravno. Nisam rekao da igru netreba igrati ili probati i sl. samo da igra prati od bugova, i to dve nedelje pred izlazak. Ako nisu za toliko vremena uspeli da ih poprave, mogu li za dve nedelje? Licno i ja bih rado probao Deco Online ali ta igra pati od dosta bug-ova kao i AoC. So, i will wait dok ne poprave bug-ove (makar one gadne) ... I teko onda planiram da je probam. And that is my point. Igra AoC posle godinu dana od najave dobi status BETA. Naravno, fora za prikrivanje greshke... ali, to je vec sad moja spekulacija. Kada igra nebude patila od (toliko) bug-ova, onda cu je i sam probati. Ali do tada... | |
|
| |
the_last_one Otaku
Broj poruka : 350 Godina : 35 Lokacija : Far away from nowhere Fav Anime : Eyeshield 21, trenutno Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jun 19 2008, 10:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate | |
| |
|
| |
| Igra koju trenutno igrate | |
|