| Igra koju trenutno igrate | |
|
+66Bleacher dragon13 Akai Edea jeanne corwin_r Qupo Vegito Mrakoslava Nemo Burek Urashima Keitaro Zoi ~Hedge jovanercic socom Lorkind Hjarnidaudi malkovian Iceman Njuksi warmaster oG^ StevanSSJ3 Lawlieta ElemenT Archangel normo Ozren Hasterson Yokai Draug Superman Impuls Rancid Blade Zangetsu Lunar Hatake Kakashi pulzarokkit BlackSwordsman Kakasi sensei Yothishot Wishmaster Dunpeal Diavolo tomas Protoman raven BruceBruce Folken Sajuuk-Khar Anonymous_Pedo_Kaishaku Liquid_Snake Nesa Gardian EvANGEL Mr.Lukyas the_last_one SSJ_5 Zer0 Nynaeve The Ghoul Krillin BloodFreak Saeba Ryo Kuroi Tenshin Animusu Hellboy_Deluxe 70 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Hellboy_Deluxe Official Otaku
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Jul 21 2007, 18:34 | |
| Parasite Eve 1 Odlicna RPG igra. Sqaresoft je legenda bila, SqareEnix je komercijala sada. Ali ovo ce se uvek pamtiti. | |
|
| |
the_last_one Otaku
Broj poruka : 350 Godina : 35 Lokacija : Far away from nowhere Fav Anime : Eyeshield 21, trenutno Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Jul 21 2007, 22:22 | |
| e ovako, verovatno za enix nisi ni chuo pre fuzije sa squareom, oni su napravili ogroman broj sjajnih igara i nisu nishta loshiji od square-a, kad su se spojili bio sam sretjan kao malo dete. | |
|
| |
BloodFreak Official Otaku
Broj poruka : 1753 Godina : 37 Lokacija : You will never know Fav Anime : Amon: The Apocalypse Of Devilman Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Jul 21 2007, 22:35 | |
| - Hellboy_Deluxe ::
- Parasite Eve 1
Odlicna RPG igra. Sqaresoft je legenda bila, SqareEnix je komercijala sada. Ali ovo ce se uvek pamtiti. E pa ima i ja jednog dana da opikam opet PE 1 na psx-u Uzeleo sam se moje Aya-e Brea | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Jul 22 2007, 01:44 | |
| uh kad se setim kolko sam stalno przio PE2 fenomenalna igra nisam se odvajao od nje! | |
|
| |
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Jul 22 2007, 04:20 | |
| - the_last_one ::
- e ovako, verovatno za enix nisi ni chuo pre fuzije sa squareom, oni su napravili ogroman broj sjajnih igara i nisu nishta loshiji od square-a, kad su se spojili bio sam sretjan kao malo dete.
Priznajem da sam bio slabo obaveshten za Enix igre, ali oni su kako se secam tvorci Dragon Quest serijala kao i Star Ocean, jer tako? E da, Dragon Quest 8 nije losh ali nisam ga igrao mnogo dok Star Ocean sam igrao neki deo ali nisam bio neshto mnogo odushevljen. Nisam hteo da te iznerviram onom recenicom, ali jednostavno nisam bio odushevljen igrama SqareEnix-a u poslednje vreme. Btw, mene gameplay u PE2 vishe podseca nekako na RE, ali je grafika mnogo bolje uradjena u odnosu na PE1. I da, Aya-e is hot ^^ | |
|
| |
the_last_one Otaku
Broj poruka : 350 Godina : 35 Lokacija : Far away from nowhere Fav Anime : Eyeshield 21, trenutno Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Jul 22 2007, 12:02 | |
| - Hellboy_Deluxe ::
- the_last_one ::
- e ovako, verovatno za enix nisi ni chuo pre fuzije sa squareom, oni su napravili ogroman broj sjajnih igara i nisu nishta loshiji od square-a, kad su se spojili bio sam sretjan kao malo dete.
Priznajem da sam bio slabo obaveshten za Enix igre, ali oni su kako se secam tvorci Dragon Quest serijala kao i Star Ocean, jer tako? E da, Dragon Quest 8 nije losh ali nisam ga igrao mnogo dok Star Ocean sam igrao neki deo ali nisam bio neshto mnogo odushevljen. Nisam hteo da te iznerviram onom recenicom, ali jednostavno nisam bio odushevljen igrama SqareEnix-a u poslednje vreme.
Btw, mene gameplay u PE2 vishe podseca nekako na RE, ali je grafika mnogo bolje uradjena u odnosu na PE1. I da, Aya-e is hot ^^ ma opushteno samo sam hteo da te obavestim, a vidim da vetj znash neshto. shto se tiche njihovog zajednichko projekta, probaj kingdom hearts: chain of memories. btw. ah taj star ocean | |
|
| |
Krillin Capo di Tutti Capi
Broj poruka : 1366 Godina : 37 Lokacija : Novi Sad Fav Anime : Hitman REBORN! Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Jul 22 2007, 13:13 | |
| Trenutno igram Dungeon Siege 2 | |
|
| |
the_last_one Otaku
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Jul 22 2007, 13:46 | |
| nije losh ds2, igrao sam ga sa burazom u lanu | |
|
| |
Broj poruka : 1753 Godina : 37 Lokacija : You will never know Fav Anime : Amon: The Apocalypse Of Devilman Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Jul 22 2007, 14:29 | |
| Igram Quake 4 Multiplayer verziju - nije lose u multiju da se igra samo nikako da nadjem neki server sa normalnim pinglom | |
|
| |
Mr.Lukyas Inventor of n00bness
Broj poruka : 1340 Godina : 31 Lokacija : Serbia Becej Fav Anime : Bleach vs DBZ (cannot deicide ^^) Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jul 24 2007, 04:52 | |
| Earth's Special Forces: Evolution Class eXtension Release Candidate 2 (ESF: ECX RC2) | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
Broj poruka : 4782 Godina : 35 Lokacija : Veternik Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jul 24 2007, 13:12 | |
| Fate / Stay Night Holows Aharta -hentai game | |
|
| |
Nesa Beginning Otaku
Broj poruka : 155 Godina : 34 Lokacija : WEED - BG Fav Anime : DB/Z/GT - FMA Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jul 26 2007, 00:01 | |
| - Krillin ::
- Trenutno igram Dungeon Siege 2
Zakon igra!!! ja igram po malo diablo 2, wc3, Generals i RA2 | |
|
| |
Liquid_Snake Official Otaku
Broj poruka : 1588 Fav Anime : dbZ Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jul 26 2007, 01:46 | |
| - Krillin ::
- Trenutno igram Dungeon Siege 2
Ima da se smorish kao veprina, igra je mnooogo monotona! U pochetku je obecavala ali...igraj D2 again. Inache ja igram Mystery Case Files. | |
|
| |
Kuroi Tenshin Animusu Beginning Otaku
Broj poruka : 254 Godina : 38 Lokacija : ankokugai Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Čet Jul 26 2007, 01:57 | |
| Sam and Max Season 1
prešao prve 3 epizode, i igra/e su stvarno neopisivo komične i ispinjene crnim humorom (samo pokušajte da pevate na audiciji Emarresing Idol, ili idete na kvis Who's never gonna be a millionare?)... nemam reči, ovi ljudi su bolesni xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Pon Jul 30 2007, 14:59 | |
| Igram Diablo 1 - mnogo je tezi od 2 | |
|
| |
Anonymous_Pedo_Kaishaku Beginning Otaku
Broj poruka : 213 Godina : 36 Lokacija : Pedoland Fav Anime : Yu Yu Hakusho Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Uto Jul 31 2007, 01:55 | |
| Gothic 2 (po 37 put) igra je vrh | |
|
| |
Sajuuk-Khar Soul-Hunter
Broj poruka : 86 Godina : 34 Lokacija : Exodia Fav Anime : You All Faill-Is not an anime its your life. Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Pet Avg 03 2007, 16:06 | |
| Igro i zavrsio Lost Planet | |
|
| |
Mr.Lukyas Inventor of n00bness
Broj poruka : 1340 Godina : 31 Lokacija : Serbia Becej Fav Anime : Bleach vs DBZ (cannot deicide ^^) Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Pet Avg 03 2007, 17:02 | |
| Upravo dloadujem najnoviji Stronghold sa Shaerizom i kaze da ce mu trebati 20 dana i 8 sati da ga dloaduje!!!!!11one!!jedan!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Avg 04 2007, 01:43 | |
| Overlord pochela smeshno i dosta zanimljivo za pochetak,grafika super,ali mnogo zahtevna igra T3T |
|
| |
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Avg 04 2007, 16:30 | |
| - Sadjuk ::
- Igro i zavrsio Lost Planet
Jer valja makar? Anyway, preshao sam odavno Parasite Eve. Sledece shto igram je Bible Black (yup, hentai igru) i nije loshe. | |
|
| |
Sajuuk-Khar Soul-Hunter
Broj poruka : 86 Godina : 34 Lokacija : Exodia Fav Anime : You All Faill-Is not an anime its your life. Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Avg 04 2007, 17:43 | |
| Lost Planet Extra igram vec 3 put lol samo bolje da imas jaku masinu =] inace ce ti kociti i to dosta jer ima puno pucnjave i tih sranja Explozije su dobro odradjene likovi su super animacije i to sve je lepo uradjeno =] E da li neko moze da mi preporuci neku igru de vozim velike robote ili slicno ali da roboti nisu sareni ko duge lol | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
Broj poruka : 4782 Godina : 35 Lokacija : Veternik Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Avg 04 2007, 18:22 | |
| HEll si se bacio na posao XD BTW Lost Planet je fenomenalna igra samo ako ti je komp mogne podneti XD | |
|
| |
Saeba Ryo City Hunter
Broj poruka : 933 Godina : 41 Fav Anime : Great Teacher Onizuka aka G.T.O. Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Sub Avg 04 2007, 18:24 | |
| Trenutno Need for Speed™ Most Wanted i SNK vs Capcom - Ultimate M.U.G.E.N. 2007. | |
|
| |
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Avg 05 2007, 02:53 | |
| @Sadjuk - video sam samo gameplay i extremno mi se igra. A za jaci komp, no frks. U ponedeljak cu morati da nabavim novi komp, te to nece biti problem. A shto se tice igara sa robotima, jedino mi pada na pamet Mech Warrior koja je starija igra + izgleda da bi trebalo da se igra sa dzojstikom koji ima palicu (samo palica sa komandama da tako kazem). | |
|
| |
Sajuuk-Khar Soul-Hunter
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate Ned Avg 05 2007, 13:24 | |
| Lol nista od toga video sam neku igru nedavno i svidja mi se ono veliki roboti lepo odradjeni znaci nisu ko transformersi ili tako neko sranje...i najbolje od svega je sto imaju maceve i u 1 su boji lol Al opet mozda je za ps consolu ili xbox A sto se tice Lost Planeta ...prelepa igra i znamd a ce ti se svideti | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Igra koju trenutno igrate | |
| |
|
| |
| Igra koju trenutno igrate | |
|