Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Hitman-Codename 47 serijal

Ići dole 
+2
Nesa
Zer0
6 posters
AutorPoruka
Zer0
Systema Encéphale
Zer0

Muški Broj poruka : 3169
Godina : 35
Fav Anime : Naruto & One Piece
Datum upisa : 04.07.2007

Hitman-Codename 47 serijal Empty
PočaljiNaslov: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal EmptyPet Avg 24 2007, 12:27

prvi deo me je odushevio josh kao klinac kad sam igrao tolko sam se uziveo da sam zamalo obrijo glavu i nacrto bar kod na glavi lol!
drugi deo mi je isto zadovoljio gamersku potrebu, ok je "simulacija" placenog ubice.
e sad u treci deo(contracts) sam se skroz razocharao zbog nedostatka noviteta..jednostavno..been there done that..
a chetvrti "Blood Money" je skroz ok daje neki osecaj realnosti i modifikovanje oruzija me je prijatno iznenadilo a i nachini prelaska misija su mnogo bolje odradjeni no u prethinicima.
nedostatak mu je samo ona Z-brush grafika ko u Gothic 3
organski je nepodnosim Evil or Very Mad
shta vi mislite o ovom serijalu jako dobre igre?
Nazad na vrh Ići dole
Nesa
Beginning Otaku
Nesa

Muški Broj poruka : 155
Godina : 34
Fav Anime : DB/Z/GT - FMA
Datum upisa : 23.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal EmptyPet Avg 24 2007, 14:28

Igrao sam Hitman 2 i igrica me je odusevila...
Nazad na vrh Ići dole
Liquid_Snake
Official Otaku
Liquid_Snake

Muški Broj poruka : 1588
Fav Anime : dbZ
Datum upisa : 24.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal EmptyPet Avg 24 2007, 14:43

Keca prvi put kada sam igrao Kim Bo Kastekniv (joj boze josh uvek se secam ovog cheat-a) je odradio posao, dvojka mi je duplo bolja od prethodnog dela jednostavno su bolje uradjene misije, a shto se tiche trojke jedino mi se dopala poslednja shema tj. pokolj onih specijalaca, 4. deo nisam igrao jer mi to moja mahina ne dozvoljava.
Nazad na vrh Ići dole
Gardian EvANGEL
Gandalfr
Gardian EvANGEL

Muški Broj poruka : 4782
Datum upisa : 26.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal EmptyPet Avg 24 2007, 15:39

Prvi i Drugi deo su igre koje sam igrao nebrojeno puta. Fenomenalna igra. treci deo sam presaso isuvise lako i nije mi bilo nesto posebno. Cetvrti na zalost nisam jos igrao zbog mog dinosaura od kompa, ali se nadam da cu to uskoro ispraviti.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com\gardian_evangel
Saeba Ryo
City Hunter
Saeba Ryo

Muški Broj poruka : 933
Godina : 41
Fav Anime : Great Teacher Onizuka aka G.T.O.
Datum upisa : 23.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal EmptyPet Avg 24 2007, 18:52

Jeino prvi deo nisam igrao, ostale sam prešao. Drugi deo je batina, dok je treći lak i kada sam ga prešao bilo je ono WTF pa gde su još misije? Četvrti deo je takođe odličan, pogotovo kraj kada se probude iz kome pa počneš da ih rešetaš. Odličan serijal.
Nazad na vrh Ići dole
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=mylist&uid=150768
Zer0
Systema Encéphale
Zer0

Muški Broj poruka : 3169
Fav Anime : Naruto & One Piece
Datum upisa : 04.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal EmptySre Sep 05 2007, 00:56

heh zadnja misija je vrh Razz
sva sreca na sam na vreme provalio shta da radim da ustanem.....dobro lazem...samo sam pokushavo credits da prekinem XD
a trojka je stvarno prelaka...bzvz
Nazad na vrh Ići dole
Vegito
Ronin
Vegito

Muški Broj poruka : 85
Godina : 38
Fav Anime : Dragon Ball/Z/GT
Datum upisa : 17.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal EmptyUto Sep 18 2007, 17:59

Svi delovi mi se svidjaju ali zadnji je mnogo lak i mnogo kratak. Presao sam za 2 dana.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hitman-Codename 47 serijal   Hitman-Codename 47 serijal Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hitman-Codename 47 serijal
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: AnimeHouse Caffe :: PC World :: Games-
Skoči na: