Uf da pocnem.( ovo ce potrajati...)
Moj prvi lik iz Star Warsa, koji vodio nas admin Krillin.
Winter( Anon -kasnije kada se otkrilo pravo ime) (Soldier 3/Jedi Knight 10 - pa zamenio za Sith Aprentice 10/Mandalorian 3)
Znaci bivsi Sith Aprentice u usponu, uklonili ga Sithovi jer su smtarali da bi im bio problem u ostvarivanju Palpatinovih planova. Probudio se na nepoznatom brodu pored Twilekinje, i Ewoksa(koja druzina a?). Tu se prikljucio druzini, malo se gubio, dok se nisu prikljucili republici, tada se prisetio sile takodje i dark force. I onda okreno novi list tako sto je nasao Sith Sword postao novi Sith Lord, Na zalost nije uspeo da bude priznat od nekog od Darthova. Posle nekog vremena gubi mac, i zbog gubitka vecine tela, postaje Mandalorianca, i na kraju kampanje jedni preziveli i postaje novi Mandalore.
Drugi lik, kao i moj prvi lik u DnD 3.5
Ezelohar 15lvl wizard-human
Kukavica teska, ucenjak najgrdji, samo spellovi postoje u njegovom zivotu. Uglavnom mu ostali spelovi slabo idu sem Chain Lihgtinga i njegovog omiljenog Desintegrate na koji sam uvek rollao natural 20 XD
Treci lik: Half-Ork Barbarian 2lvl
Ovaj nije daleko dogurao jer je postao inkvizitor krivicom jednog Dwarfa.
Cetvrti lik: Seth drow-e sad klase su mu se menjale jer je ovaj lik proziveo gomile sistema. Uglavnom mogao bi se smestiti izmedju Blade Dancer i Rouga. Doziveo je Epic nivoe kao Shadow Assasin.
Znacii - begno iz underdarka, gde je pocinio nesto sto nije trebao XD Prikljucio se jednoj druzini koja je trebala da spreci apokalipsu nastalu u 4th ediciji dnd-a , bio u paklu i nazad, gonjen HellSpawnom kao i sam je bio Tainovan, prvo Balorom pa onda Astral Salkerom. Trenutno je napravio strasno sranjce XD i pobio verovatno par hiljada elfova nehotice XD ali to ce se saznati u sledecem sessionu.
Peti lik: Tiridor Bearfoot dwarf -renger u Warcraft RPG
Pa da kazemo da nije bio tako cvrst kao dwarfovi ali je sigurno bio precizan, na zalost je doziveo kvar "aviona" zahvaljujuci njegovom "prijatelju" gnomu.
Sesti lik: Thorgor - cobolt XD He menage to eat baby XD
Na zalost je prozivo putovanje ka samoj srcnoj rupi zajedno sa Grim Reaperom kobolta.
Sedmi lik: Safron Windrise monk-human
Monk severnjak, dosao zbog vestice u jedan gradic, na zalost malo izludeo u potrazi za njom.
Osmi lik: Hibiki - zaboravih prezime XD Samurai u L5R iz Lion-a
Cisti bushido samurai, finu reputaciju je stekao kod svoje porodice, za malo biva spaljen od jednog Oni-a, za dalje cemo saznati kada nas drug Krillin uspe da nastavi sa vodjenjem ^^
Deveti lik: Rezah Kolbein - epic stats 3lvl fighter - human
Nista ne zna o sebi, svakim novim saznanjem je dosao da je bi neki epic evil koliko sam uspeo da izgrbavim, prijatelj mu je optuzen za ubistvo njegove zene i trenutno resva stvar oko toga i bica koja ubijaju bogove (sto je i navelo do prelaska 3.5 - 4th)
To je to za sad.