power rangers 6 sezona,south park 8 ili 9 sezona 6 dvd i film , naruto dosta epizoda verovatno sve i nekoliko filma , princ of tennis 47epizoda, dbz : 73-106,128-190,210-270 i 20-ak dbz movia.naruto manga 316-400 ali mogu da nabavim sve .
filmovi(jadan ja (pisacu 300 godina)):big mommas house 2,rat predatora,dvd sacloverfield definetly maybe hulk the golden compas unrest ventage point . dvd:saw4 , alien vs predator2,hitman house of wax ,national tresure book. cd-mi nismo andjeli 2. cd: below. cd :last castel cd :ne mozes me uhvatiti. cd:maratonci trce pocasni krug. cd:sabljarka . dvd:casper ,crnci,death proof,2 filma ne rade.2 dc-a avijaticar , dvd:little man,f-4 rise of the silver surfer,fools gold,good luck chuck,jumper,just my luck. paklene ulice 2. dvd:88 minutes,hitch,into the blue,street kings, what hapens in vegas. cd:put oko sveta za 80 dana. cd:national security. cd:replacment kilers dvd(kopija originala) cd:milion dollar baby. cd:transporter. dvd: constantine .dvd sa filmovima(ne pise mi na dvd-u). 3
dvd-a(kopije originala)angel heart,the doors,serpiko .to je to. sta imas ti?
zop