| what to install.... | |
|
+6Superman Ozren Akai pulzarokkit SabakuNoGaara Dunpeal 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Dunpeal Puro Otaku
Broj poruka : 2580 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: what to install.... Uto Nov 11 2008, 20:17 | |
| Za vikend planiram da reinstaliram Windows.... Pa da cujem sta savetujete da instaliram od pomocnih programa... Naravno po default-u ide AVG-antivirus, Zone Alarm-firewall, Photoshop CS2 i MSN Live (aka msn . Znaci koje kodeke, plejere savetujete, programe za odrzavanje sistema i sl stvari... | |
|
| |
SabakuNoGaara Beginning Otaku
Broj poruka : 273 Fav Anime : Naruto Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: what to install.... Uto Nov 11 2008, 20:41 | |
| C Cleanup, Firefox.... Izdvojio bih i MS Office 2007... Plejere... BS Player, Real Player... A za mjuzu.... Winamp... Ofc... xD | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: what to install.... Uto Nov 11 2008, 20:52 | |
| ne bi od ovoga gore napomenutog stavljao
AVG Zonealarm (propao je od kada su preuzeli firmu, ako zelis dobar fw stavi Comodo) Firefox (hell i'm an opera user) BS player < why? Real Player < LOL MS Office < LOL
stavio bi CCCP codec pack Total commander | |
|
| |
Akai Beginning Otaku
Broj poruka : 280 Datum upisa : 22.09.2008
| Naslov: Re: what to install.... Uto Nov 11 2008, 21:24 | |
| kodeci - Core Avc + CCCP Player - KM2 player browser - Firefox Ps CS3, Dw CS3, Fl CS3, Fw CS3 i Corel X3 utorrent, cleanse uninstaller, clean disk security to barem ja stavljam. Zasad imam nod32 kao antivirus - mada nisam vishe zadovoljan s njim - moze to i bolje XD | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Uto Nov 11 2008, 21:49 | |
| Mislio sam da se FF i MS Office podrazumevaju...XD - Akai ::
- Ps CS3, Dw CS3, Fl CS3, Fw CS3 i Corel X3
Mislim da mi masine ne bi to podrzala....XD Sta predlaze te za rezanje.... Ako je Nero koju verziju...? | |
|
| |
Ozren Gaidoku Senpai
Broj poruka : 1873 Godina : 1824 Lokacija : Srbija,Novi Sad Fav Anime : Akira,Code Geass,Byousoku 5cm,Death Note,Ergo Proxy,Gantz Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: what to install.... Uto Nov 11 2008, 21:51 | |
| KMP Player,C Clener,Comodo Firewall,Spywear terminator,Kaspersky ili NOD 32 i sve drivere za pc xD Ima jos dosta al ok... Mogo bi i matorska codec pack i jos neke al nije bitno | |
|
| |
Akai Beginning Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Sre Nov 12 2008, 00:28 | |
| Za rezanje... ja i dalje rabim nero lite - neki 7.5 valjda | |
|
| |
Superman Journeyman Otaku
Broj poruka : 1073 Godina : 38 Lokacija : Nis Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: what to install.... Sre Nov 12 2008, 01:34 | |
| Browser: Firefox ili Opera (Preporucujem Operu) Neki dodaci za browser: Adobe shockwave i Flash Player Rezanje: ImgBurn Download: Free Download Menager Torrent: uTorrent Kodeci: K-Lite Codec Pack Video Player: Media Player Classic ili VLC (Najbolje je da instaliras oba) Audio Player: AIMP2 Antivirus: AVG (ako neces da se bakces sa registracijom) ili NOD32 Popravljanje registrija: Registry Booster Protiv spyware-a: Spyware Doctor Pregled slika: Infan View Obrada slika: Photoshop Rad sa vektorima: Illustrator ili Corel Draw Ako imas tablet onda za crtanje nabavi: Corel Painter Video Obrada: Sony Vegas ili Adobe Premiere Pro + VirtualDubMod + After Effect Pravljenje web stranica: Dreamwave Ostalo: Java, Framework ... | |
|
| |
Bleacher Learned Otaku
Broj poruka : 675 Godina : 37 Datum upisa : 27.06.2008
| Naslov: Re: what to install.... Sre Nov 12 2008, 04:06 | |
| - Superman ::
- Browser: Firefox ili Opera (Preporucujem Operu)
Neki dodaci za browser: Adobe shockwave i Flash Player Rezanje: ImgBurn Download: Free Download Menager Torrent: uTorrent Kodeci: K-Lite Codec Pack Video Player: Media Player Classic ili VLC (Najbolje je da instaliras oba) Audio Player: AIMP2 Antivirus: AVG (ako neces da se bakces sa registracijom) ili NOD32 Popravljanje registrija: Registry Booster Protiv spyware-a: Spyware Doctor Pregled slika: Infan View Obrada slika: Photoshop Rad sa vektorima: Illustrator ili Corel Draw Ako imas tablet onda za crtanje nabavi: Corel Painter Video Obrada: Sony Vegas ili Adobe Premiere Pro + VirtualDubMod + After Effect Pravljenje web stranica: Dreamwave Ostalo: Java, Framework ... Otprilike sve ovo sa sitnim izmenama: AVG ofc Firefox definitivno uTorrent i/ili Azureus (preferiram Azureus zbog plug-inova) K-lite Codec pack Gom Player Mplayer for Windows Winamp i/ili Songbird- (dobar za organizaciju muzike, open-source, mnogo plug-inova, baziran na Mozili!) GetRight downloader Nero ACDSEE Audacity za obrtadu zvuka Ne zaboravi WinRar, Flash player, Adobe Acrobat Reader!!! XD OBAVEZNO Sudoku!!! | |
|
| |
normo Advanced Otaku
Broj poruka : 909 Godina : 33 Lokacija : Cetinje-Podgorica... Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi... Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: what to install.... Čet Nov 13 2008, 01:02 | |
| Ja preporucujem operu, vlc player i gom player, media classic player mada ga ja ne koristim, zatim usdownloader(za skidanje sa rapidshare i slicnih zafrkancija)winrar, rocket dock itd... | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Čet Nov 13 2008, 12:22 | |
| Tnx....
Ali nisam mogao da cekam vikend pa sam to uradio juce... XD
Jos mi samo fali PSCS2 | |
|
| |
Bleacher Learned Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Čet Nov 13 2008, 13:06 | |
| Nemoj sad da nas drzis u neizvesnosti!!! Reci lepo sta si instalirao od programa XD | |
|
| |
Akai Beginning Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Čet Nov 13 2008, 19:16 | |
| Imam ja ps CS2 - Dodji pa ga pokupi jedan dan XDDD ionako smo u istom gradu XD | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Čet Nov 13 2008, 22:41 | |
| Za PSCS sam se dogovorio sa drugom sa faxa.... XD
Stavio sam:
K-Lite Codec(by def. jer idu uz Win) Pack i Core Avc + CCCP Total commander KM2 player i MV2(samo sto mi sada ne radi kako je ranije radio) Firefox 3 Nero 7.5 sam dobio uz Win, al cu da ga sutnem i ubacim obican Nero Lite 7 kada mi da drug sa faxa uTorrent Uniblue pack za odrzavanje Win-a Comodo Adobe Reader 9 | |
|
| |
Bleacher Learned Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Čet Nov 13 2008, 22:50 | |
| Cek! gde je Flash?!? Kako ces da gledas youtube? AAAAAAAAAAA Kako li sam zaboravio commander!!! Nista nemogu bez njega Sad na linuxu koristim Gnome-commander! mada mi se svidja ovaj krusader za kde! mozda ga instaliram! | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 14:50 | |
| | |
|
| |
Bleacher Learned Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 20:23 | |
| Stvarno! Od kad?!? XP SP2 sa svim updateima, ne morao sam da instaliram flash!!! | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 20:49 | |
| verovatno su mu u servisu instalirali flash vidis da se dunpeal ne razume 2% u software | |
|
| |
ElemenT Puro Otaku
Broj poruka : 3379 Godina : 41 Lokacija : Vojvodina, Temerin Fav Anime : School Days Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 20:54 | |
| jes stavio winampa ?? ( aka +1 post ) | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 22:40 | |
| - pulzarokkit ::
- verovatno su mu u servisu instalirali flash
vidis da se dunpeal ne razume 2% u software - Spojler:
Fala k*** pa se ti razumes....
Nisam instalirao flash i utube mi radi kako treba, jedino sto sam sa strane instalirao sto koristi plug-in-ove su Ask-bar sto sam dobio uz neki program, mislim Comodo ili CCCP, .NET Framework uz Uniblue Soft, i Adobe DLM sto sam sam ubacio... A mozda sam Flash dobio sa update, jer mi je soft registrovan, tj dobi sam ga od faxa pa je na moje ime pa ne moram trazim krekove i ostale stvari.... Jos sam dodao WMP11... Ima winamp, to sam nasao na kompu vec instalirano, ali ga ne koristim...XD | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 22:49 | |
| pa da se razumes ne bi postavljao ovakva pitanja | |
|
| |
Iceman King Nothing
Broj poruka : 1356 Godina : 35 Lokacija : Novi Sad & New Vrbas Region... kako kade Fav Anime : Dragon Ball Z/GT Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 22:51 | |
| Ma snimi šta stigneš, vremenom će ti se kasti šta ti treba... | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: what to install.... Pet Nov 14 2008, 23:08 | |
| - pulzarokkit ::
- pa da se razumes ne bi postavljao ovakva pitanja
Sta fali pitanjima...? I nemoj da mi kazes glupa su, jer nema glupih pitanja vec samo glupih odgovora... A pitao sam, jer svako ima neke programe koje samo on/ona koriste i sasvim dobro funkcionisu, a ja bas nemam zelju da trazim i ispitujem narednih 3-4 meseca sve programe koji mi padnu saka... Koristio sam System Mehanic, pa mi je drug predlozio Uniblue, pa sam video da je to bolje od SM, tako sam se nadao da cu naci nesto bolje od onoga sto stalno koristim... A ako bih trazio nesto najnovije i najkoriscenije, bilo bi dovoljno da pitam brata ili Archya... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: what to install.... | |
| |
|
| |
| what to install.... | |
|