| Superman-ov katalog | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Superman Journeyman Otaku
Broj poruka : 1073 Godina : 38 Lokacija : Nis Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Superman-ov katalog Čet Jun 26 2008, 14:24 | |
| | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
Broj poruka : 2580 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Čet Jun 26 2008, 19:43 | |
| Zar nije lakse bilo da si napravio listu u word-u ili excel-u, pa da svi mogu da vide...? | |
|
| |
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Čet Jun 26 2008, 20:03 | |
| - Dunpeal ::
- Zar nije lakse bilo da si napravio listu u word-u ili excel-u, pa da svi mogu da vide...?
Ovde samo ubacim disk i program sam napravi listu. Tako da ne, nebi mi bilo lakse. No sta znaci instalirati taj praogram... Dosad niko kome sam davao katalog nije imao problema s tim. | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Čet Jun 26 2008, 20:15 | |
| BTW imam taj program, i znam zasto kazem da je lakse.... | |
|
| |
ElemenT Puro Otaku
Broj poruka : 3379 Godina : 41 Lokacija : Vojvodina, Temerin Fav Anime : School Days Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Pet Jun 27 2008, 00:08 | |
| - Superman ::
- Dunpeal ::
- Zar nije lakse bilo da si napravio listu u word-u ili excel-u, pa da svi mogu da vide...?
Ovde samo ubacim disk i program sam napravi listu. Tako da ne, nebi mi bilo lakse. No sta znaci instalirati taj praogram... Dosad niko kome sam davao katalog nije imao problema s tim. seconded ... @Dunpeal ae reci i nama zashto je lakshe | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Pet Jun 27 2008, 00:13 | |
| Zato sto ne moras da ubacujes disk, pa da program ga ucita, pa da upises naslove....
A u excelu kada krenes da skidas animu, samo ubacis i naslov pomocu copy/paste... XD | |
|
| |
ElemenT Puro Otaku
Broj poruka : 3379 Godina : 41 Lokacija : Vojvodina, Temerin Fav Anime : School Days Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Pet Jun 27 2008, 00:21 | |
| a u whereisit-u samo kad narezesh disk ... ostavish unutra pa program skenira i imash prikazane sve epizode .. kolicinu velicinu i sve zivo tako da mislim da to pwnz your c/p EDIT da poshto ja kataloziram samo to shto sam narezao na disk .. to shto imam na hardu ili skidam kao ongoing .. to mi nije u katalogu .. i zato mi je jako jednostavnije i preglednije .. jer nije samo anime katalog .. nego i mp3 ?? jel bi i to c/p ?? programi filmovi serije ?? no hard feelingz | |
|
| |
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Pet Jun 27 2008, 00:27 | |
| Htedoh da ostavim na tome, ali kad mi spamujes temu nelogicnostima... - Dunpeal ::
- Zato sto ne moras da ubacujes disk, pa da program ga ucita, pa da upises naslove....
A exel se ne ucitava??? - Dunpeal ::
- Zato sto ne moras da ubacujes disk, pa da program ga ucita, pa da upises naslove....
Ma sta bre upisujes???? - Dunpeal ::
- A u excelu kada krenes da skidas animu, samo ubacis i naslov pomocu copy/paste... XD
"Samo"?! I broj epizoda? I nazive pojedinacnih epizoda? Wow! | |
|
| |
Dunpeal Puro Otaku
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Pet Jun 27 2008, 11:24 | |
| Mrzime da ti sada objasnjavam, ako hoces poslacu ti kako sam ja to uradio... | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Pet Jun 27 2008, 13:11 | |
| evo npr ja nemam ceo microsoft office instaliran kako da ti gledam excel a necu ni da stavljam exel viewer jer mogu samo da gledam whereisit je mnogo laksi nacin i tacno vidim koji fajl se gde nalazi | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Superman-ov katalog Pet Jun 27 2008, 19:27 | |
| E pustite Dunpeal-a uvek tera kontru iako ponekad i ne zna o chemu pricha ... kao recimo sada ... A ti Dunpeal vec sam ti rekao da bi mogao da pochnesh da koristish to chudo u glavi,jer ga imash sasvim dovoljno,da bi dozvolio sebi ovakva lupetanja ... pozz | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Superman-ov katalog | |
| |
|
| |
| Superman-ov katalog | |
|