|
|
| lektira | |
|
+6Dunpeal Iceman ElemenT Nynaeve Mr.Lukyas Gaara of the Desert 10 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Ozren Gaidoku Senpai
Broj poruka : 1873 Godina : 1824 Lokacija : Srbija,Novi Sad Fav Anime : Akira,Code Geass,Byousoku 5cm,Death Note,Ergo Proxy,Gantz Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: lektira Ned Apr 13 2008, 10:38 | |
| Ja sam sada procitao od Dantea Pakao KNJIGA JE PRVA LIGA + STO IMAM KNJIGU IZ 1919 GODINE ZNACI IZGLEDA KO DA SU JE PALILI XD | |
| | | Iceman King Nothing
Broj poruka : 1356 Godina : 35 Lokacija : Novi Sad & New Vrbas Region... kako kade Fav Anime : Dragon Ball Z/GT Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: lektira Ned Apr 13 2008, 11:06 | |
| - Ozren ::
- Ja sam sada procitao od Dantea Pakao
KNJIGA JE PRVA LIGA + STO IMAM KNJIGU IZ 1919 GODINE ZNACI IZGLEDA KO DA SU JE PALILI XD Now U R talkin'... Čitajte i čistilište obravezno... Raj je onako... smornički... Al ova dva dela su super... | |
| | | Ozren Gaidoku Senpai
Broj poruka : 1873 Godina : 1824 Lokacija : Srbija,Novi Sad Fav Anime : Akira,Code Geass,Byousoku 5cm,Death Note,Ergo Proxy,Gantz Datum upisa : 31.08.2007
| Naslov: Re: lektira Ned Apr 13 2008, 11:30 | |
| i nameravam xD mada je najbolja stvar u paklu sto je stavio advokate u deveti krug | |
| | | Hellboy_Deluxe Official Otaku
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| | | | Dunpeal Puro Otaku
Broj poruka : 2580 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: lektira Pon Apr 14 2008, 11:57 | |
| Ma znam da nema Fumofu manga, ali rekoh kao sto gledaju Pop Ciru i Spiru mozda i ovo prodje Upravu si, tesko bi ikoga zarazili, jer ne lici ni nakakvo americko s***, morao bi da im das nesto tipa Robotech (ne japansku verziju), nesto gde je tacno definisano dobro i lose, e tek posle 2-3 takva naslova sledi nesto radikalnije.... | |
| | | Draug Advanced Otaku
Broj poruka : 840 Godina : 35 Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: lektira Pon Apr 14 2008, 12:22 | |
| Neko gore pomenu da su mu se svidjeo Stranac, po meni to je mozda najbolja lektira u srednjoj skoli (sad ce zli jezici da kazu da tako mislim jer knjiga nema 100 strana ali nije tako). Meni se ona cak sa vremena na vrijeme cinila kao komlikovanija od Brace Karamazovi ili Tihog Dona koji su neuporedivo duze knjige. Naravno kad kazem komplikovanija ne mislim na fabulu koja je krajnje jednostavna vec na samu temu ili da tako kazem srz knjige. Sad ima jos dosta dobrih lektira kao recimo sem ovih gorepomenutih mene je odusevio Cica Gorio koji je takodje fantastican. Da se ovaj post ne bi pretvorio u nabrajanje lektira koje su mi se svidjele sad cu jos samo za one koje mrzi da citaju da postavim jedan sajt koji sam jednom prilikom probao da upotrijebim www.znanje.org/lektire | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: lektira | |
| |
| | | | lektira | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|