Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Gunz The Duel International

Ići dole 
+2
Dunpeal
Ozren
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

Muški Broj poruka : 2580
Datum upisa : 16.09.2007

Gunz The Duel International - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptySre Feb 27 2008, 01:25

Ozren ::
Kako saban laze...cccc dobor kako ti kazes

ahm ahm msn ahm ahm lol!

Ne lazem, jer sam za taj sajt znao kada si mi rekao odakle da skinem, tj od tvog prvog posta na ovoj temi, jer sam procitao sve sto tamo pise pa sam presao na fun-site-ove da idem da vidim sta oni kazu.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.robotech-universe.com
Ozren
Gaidoku Senpai
Ozren

Muški Broj poruka : 1873
Godina : 1824
Fav Anime : Akira,Code Geass,Byousoku 5cm,Death Note,Ergo Proxy,Gantz
Datum upisa : 31.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptySre Feb 27 2008, 01:26

xD na mom prvom postu sam dao isti link koji si ti sada nijje bilo potrebe da postujes xD
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/ozrenc
normo
Advanced Otaku
normo

Muški Broj poruka : 909
Godina : 33
Fav Anime : Monster,Death note,Mushishi...
Datum upisa : 02.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptySre Feb 27 2008, 19:09

Sad sam napokon podesio i malo igrao...Dobra stvar nema sto al sam samo 4 lvl...Pa ljudi ocemo li se organizovat da zajedno igramo?
Nazad na vrh Ići dole
Ozren
Gaidoku Senpai
Ozren

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptySre Feb 27 2008, 23:23

pa moras da dodjes preko lvla 10 ako oces zajedno mada ja ne igram ovih dana samo cu na vikendu skola imam puno ove nedelje
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 00:03

Stupid game still wont work Sad
Nazad na vrh Ići dole
Archangel
Ghost in the Shell
Archangel

Muški Broj poruka : 1046
Godina : 44
Datum upisa : 05.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 08:57

kakav si ti bre to etfovac - ne možeš ni jednu igricu da nateraš da radi lol! ajd daj malo više info-a pa da ti pomognem ...

- koji ruter imaš ?

- jesi probao obe vrste konekcije (Routed,Bridged) ?

- u kom stanju ti je NAT (DMZ?) ?
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 09:53

Vec smo ja i Ozren sve zivo pokusavali, ali rutera nema na spisku softbera za pomoc u radu, tako da mogu da se slikam.

BTW Ne studiram telekomunikacije ili signale i sisteme ta bas da mogu da cackam po kompu kako ja hocu. A i sem toga ne razumem ni jednu skracenicu koju si naveo.

Ali ako si voljan da pomognes ruter je standardni telekomov, made in china, kompanije HUAWEI. Ima mogucnost povezivanja s racunarom preko LAN-a (trenutno koristim) i USB-a. Rooter je dalje povezan s Intracom-ovim ISDN uredjajem. Firewall je ZoneAlarm, a anti-virus je Kaspersky.

Inace od kada sam reinstalirao sistem, zezaju me P2P software-i, tipa torrent-a, jer im protok padne na ispod 1kb/s, bez obzira na SEED-ovanje, a ako je los SEED onda i na 20-50b/s.
Nazad na vrh Ići dole
Ozren
Gaidoku Senpai
Ozren

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 11:36

Archangel ::
kakav si ti bre to etfovac - ne možeš ni jednu igricu da nateraš da radi lol! ajd daj malo više info-a pa da ti pomognem ...

- koji ruter imaš ?

- jesi probao obe vrste konekcije (Routed,Bridged) ?

- u kom stanju ti je NAT (DMZ?) ?

ok ovo ni j a ne razumem sta je DMZ ??
Nazad na vrh Ići dole
normo
Advanced Otaku
normo

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 18:14

Dunpeal ne mogu rec da sam strucan al da ti mozda u ugovoru sa internet provajderom nesto ne pise po pitanju skidanja(download/upload)sa p2p mreza poput bittorrenta i limewire-a?
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 18:37

Ne verujem, jer samo sasvim ok koristio torrent, pre reinstalacije sistema.
Nazad na vrh Ići dole
normo
Advanced Otaku
normo

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 19:35

Ljudi igra je vrh sad sam digao 7 lvl i imao sam skor od 100 ubistava i 49 smrti nije loshe a ?
Nazad na vrh Ići dole
Archangel
Ghost in the Shell
Archangel

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 19:57

DMZ je Demilitarized Zone što u prevodu znači ''svi portovi otvoreni''.To što ti se P2P tako ponaša je najverovatnije zbog portova,a pošto Gunz ide preko P2P protokola,a ne preko standardne serverske rute i on zeza.Ako koristiš uTorrent (a trebalo bi) u status baru imaš ikonicu odmah posle DHTa koja ti pokazuje da li ti je otvoren port preko koga se sluša konekcija.Ako je ikonica žuti znak uzvika ne valja,ako je zeleni štiklir onda je ok.Ako klikneš dva puta na ikonicu dobijaš dijalog preko koga možeš i proveriti da li su portovi ok.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/SmartAX-MT882v2/Half_Life_2_Steam.htm

Evo ti podešavanja za Port Forwarding.Ako imaš onaj roze-beli ruter onda je to najverovatnije Huawei SmartAX-MT882v2.Nema veze što je na sajtu softver tamno plav,mi imamo neku verziju posebno pisanu za Telekom Srbija,ali opcije su iste.
najbitnije za tebe je da odeš na Basic->NAT->DMZ (čekiraš) ono posle toga objašnjeno ne moraš da radiš.

A evo i šta kažu za Gunz:

The SmartAX-MT882 will not allow you to forward enough ports, to run GunZ. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode.

Nadam se da znaš da se prebaciš u Bridge Mode na ruteru (za to ti trebaju username i password za konekciju - treba da ti je to u ugovoru)

P.S. Nemoj da koristiš Zone Alarm več godinu dana pokazuje razne probleme - dovoljan ti je Windows-ov Firewall i umesto Kasperskog uzmi NOD32 jer ne jaše bandwith a ni kompjuter i radi savršeno.I to što nisi na telekomunikacijama nije opravdanje - Google,Wikipedia etc. - nauči bar osnovne stvari - sramota je da ne znaš.Pozz
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 21:16

Prevedeno na srpski ja ne mogu nista da cackam jer svi papiri su kod caleta i on mi nece dozvoliti da se igram s tim.

Iskreno ja i ne znam mnogo o racunarskim vezama, samo ono sto mi je trabalo da istrazim za pravljenje software-a za kounikacju preko RS232 i Paralel port-a.

Pricaj sta hoces za ZA ja ga ne skidam, da samo znas koliko mi je puta spasio komp... A znam za Kaspersky, ali je problem jer je implementiran u sistem pa ne mogu da ga izbacim, jer nisam ja radio reinstalaciju sitema vec caletov prijatelj. A moje opravdanje sto ne znam o toe je sto nisam zaludjenik za tim stvarima, tj ako studiram etf ne znaci da me interesuje hardware.

P.S. Ni ovo nije pravo opravdanje zasto ne znam o ovim stvarima, a pravo opravdanje nije za javnost.
Nazad na vrh Ići dole
Ozren
Gaidoku Senpai
Ozren

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 22:31

aha kontam to sam mu ja reko da uradi ali nisam cuo za termin dmz e hvala sto si mi reko inace ne moze da otovir portove jer nema njegovog adsl modema jbg moraces sa njim da pricas live (msn)
Nazad na vrh Ići dole
normo
Advanced Otaku
normo

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 22:33

Uff sam sam 9 lvl i malo mi fali za 10lvl aj mi sad objasnite kako da udjem na taj manje popularni server i na mapu anime house...
E i da da mi neko preporuci koje oruzje i armor da uzmem...
Nazad na vrh Ići dole
Ozren
Gaidoku Senpai
Ozren

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyČet Feb 28 2008, 22:34

e pa brate sada pravim mapu kada si doso do lvl 9 pad a igramo udji na manje populani mapa anime house sifra je anime
Nazad na vrh Ići dole
Archangel
Ghost in the Shell
Archangel

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 06:06

Ozrene kako nema njegovog rutera - jesi li pogledao link??? Dunpeal koji bre to ruter imaš ti ?? Ajde pošalji mi sliku sa neta ili fotografiši ruter makar ili pročitaj lepo kompletnu seriju I ako ti je kod ćaleta username i password izmoli ga nekako jer će ti trebati promena vrste konekcije nekada za neku važniju stvar od online gaming-a.U ovom slučaju promena može da znači igranje Gunz-a ili ne igranje istog,pa ti vidi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 12:13

Nisi svatio, na netu ima u listi, ali kada instaliras softver on ga nema, radio sam i update liste 3x pa se opet nije nasao na listi.

I procitao sam sve sto si oznacio, program trazi da se namesti i staticka ip adresa, sto nemam nameru da izvodim, jer mi treba dinamicka za direct dl s megaupload-a i drugih sajtova.

I citao sam tao nesto static vs dinamic i uopste nema navedenih prednosti i mana vec samo objasnjenje kao staticka i kako dinamicka aip su dodeljene.

Ili sam glup za ove stvari ko tocak.
Nazad na vrh Ići dole
Archangel
Ghost in the Shell
Archangel

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 12:37

I ne samo za te stvari Smile

1) Ta statička koju treba da namestiš nije za net,već za tvoj komp,znači adresa koju će videti samo tvoj ruter i na tu adresu će slati sve podatke koje primi sa neta (a prima ih na svoju javnu dinamičku adresu jer statička javna košta boga oca i ti je nemaš)

2) Lepo sam ti napisao da to podešavanje statike preskočiš (jer sam pretpostavio da imaš samo jedan komp na tom ruteru) tj. da samo podesiš NAT na DMZ a to je objašnjeno u prva-dva tri koraka na sajtu koji si čitao.

3) Citirao sam ti šta kažu za Gunz - ovaj ruter posebno pravi problem sa tom igricom i ako ti ne radi DMZ,treba da probaš da promeniš vrstu konekcije sa Routed na Bridged ili obrnuto u zavisnosti od toga koje ti je stanje veze trenutno.

Znaš li uopšte da uđeš u podešavanja za ruter ????
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 13:47

1. 5000din mesecno kosta static ip
2. znam da si mi rekao, ali kada sam citao tekst kako da prebacim trazio mi je staticku zato nisam znao onda sta da radim
3. da znam procitao sam to sto si mi napisao, ne moras da mi prevodis
4. znam da sam nesto podesavao kada sam prvi put podesavao adsl, pa predpostaljam da je to to, ali sada kako si ti poceo da mi objasnjavas vise nisam siguran.

Zato ako mozes de mi posalji na mail kako da to pravilno izvedem, ili bolje da mi govoris preko msn-a ako imas, jer sam imao problema s mmo igrama, dok nisam promenio prikljucak s USB na LAN konektor, mada ne verijem da to ima nekog znacaja.
Nazad na vrh Ići dole
Ozren
Gaidoku Senpai
Ozren

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 14:15

naravno da zna xD svi to znamo xD
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 14:37

Evo pokusao sam tj uradio sam setovanje kako si rekao bez staticke ip, jos samo da instaliram igru opet pa ce mo da vidimo, ali nesto ne verujem da ce da radi jer mi se ip odmah promenija kada sam klikno save.

Ozren ::
naravno da zna xD svi to znamo xD

ma neka mi samo posalje na mail na sta on misli, jer mozda ne mislimo na ista setovanja.

Poslednji izmenio Dunpeal dana Pet Feb 29 2008, 14:40, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Archangel
Ghost in the Shell
Archangel

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 14:37

Ima itekakvog značaja ...

...a na MSN ću te kontaktirati bez problema,ALI samo onda,kada javno obećaš da ćeš prestati da pričaš svakojake budalaštine o software-u i hardware-u pre nego što o njima nešto naučuš lol!

(ozbiljan sam za ovo)

pozz
Nazad na vrh Ići dole
Dunpeal
Puro Otaku
Dunpeal

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 14:46

lol! lol! lol!
Vidi se da me slabo ko zna.

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ja da priznam da nesto ne znam ili da sam pogresio Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ja to necu doziveti..... Grim Reaper Grim Reaper Grim Reaper Grim Reaper

Jedino sto mogu da ti obecam da me neces videti ni na jednoj temi o S/H-ware da komentarisem bilo sta, samo cu da postavljam pitanja.
Nazad na vrh Ići dole
Archangel
Ghost in the Shell
Archangel

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 EmptyPet Feb 29 2008, 14:50

I jel proradilo ???
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Gunz The Duel International   Gunz The Duel International - Page 3 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Gunz The Duel International
Nazad na vrh 
Strana 3 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
 Similar topics
-
» Yu-Gi-Oh! ONLINE Duel Evolution

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: AnimeHouse Caffe :: PC World :: Games-
Skoči na: