| CHAMPION!!! | |
|
+9pulzarokkit Hellboy_Deluxe Archangel Saeba Ryo BlackSwordsman neko Zer0 SSJ_5 Zangetsu 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
Zangetsu Journeyman Otaku
Broj poruka : 1023 Godina : 35 Lokacija : Srem Fav Anime : GunGrave Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: CHAMPION!!! Sre Jan 30 2008, 23:17 | |
| I PRWU ANIMA LIGU SAMPIONA OSWOIO JE BERSERK!!! I bilo je to uzbudljiwo finale, ali je FMA morao pognute glawe da napusti owaj mec koji je trajao 28 rundi. Drugoplasirani FMA u ekipi sa BloodFreak, Draug, Gardian Evangel, Sephirot, Lunar, Demiurge, Diavolo, Krillin, Ivanssj4, Pulzarokkit, Zero i Zangetsu, nisu bili dowoljni da sawladaju prwoplasiranu ekipu Berserk sa swojim clanowima Black Swordsman, Liquid_Snake, Saeda Ryo, Element, Neko, Hellboy_Delux, Impuls, Pedo_Kaishaku, Jaro, Ozren, Slave_car, Vegeta, Impuls, Arcangelom, 15-13 u rundama. ________________ Berserk ce biti prwi anime koji ulazi u Hall of Fame Anime Housa. ________________ Pa ako je neko woljan moze da napise kritike. ________________ I jedno pitanje za kraj prwe ALS. Zasto wam je bas Berserk najbolji anime.
Poslednji put izmenio dana Čet Jan 31 2008, 21:08, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
Broj poruka : 4173 Godina : 37 Fav Anime : One Piece Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Sre Jan 30 2008, 23:40 | |
| Zato shto je dobar j/k Ja sam dao glas za njega samo zato shto je mnogo gubio od FMA ... Inache ne bi ni glasao jer ih jednako obozavam XD | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Sre Jan 30 2008, 23:51 | |
| nije dobar...bio mi je...dok nisam prochito mangu i video kolko je osakacen | |
|
| |
neko Otaku 100%
Broj poruka : 1386 Godina : 36 Fav Anime : FLCL, Eikyuu kazoku Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Sre Jan 30 2008, 23:55 | |
| .... po stoti put... posmatrajte anime Berserk kao anime.. ne kao adaptaciju mangae! takmichenje mangae se odrzhava u drugom podforumu! | |
|
| |
BlackSwordsman Official Otaku
Broj poruka : 1577 Godina : 37 Lokacija : Old Vrbas region Fav Anime : Berserk, Cowboy Bebop, DragonBall Z Datum upisa : 15.09.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Sre Jan 30 2008, 23:57 | |
| Da nije Berserk-a nikad ne bi nio gledao anime uopshte, a u ostalom da nije anime-a nikad ne bi nichitao mangu Berserk... A to dalje vodi da nishta ne bi ni gledao/chitao... Zato moram da odam Berserku respect. A ionako sam po sebi, anime je meni neprevazidjen od strane drugih animea. | |
|
| |
Saeba Ryo City Hunter
Broj poruka : 933 Godina : 41 Fav Anime : Great Teacher Onizuka aka G.T.O. Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 00:09 | |
| Meni Berserk nije najomiljniji, ali kada već nisu prošli moji favoriti.....ali o5 Berserk je bio bolji od 70% ponuđenih naslova. | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 00:43 | |
| Zangetsu jel ti to imaš nešto protiv mene | |
|
| |
Zangetsu Journeyman Otaku
Broj poruka : 1023 Godina : 35 Lokacija : Srem Fav Anime : GunGrave Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 01:00 | |
| - Archangel ::
- Zangetsu jel ti to imaš nešto protiv mene
Nemam. Sto?????? | |
|
| |
Hellboy_Deluxe Official Otaku
Broj poruka : 1579 Godina : 34 Lokacija : Shupa Fav Anime : Paz' da ti kazem :P Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 03:11 | |
| Well, ovo je bilo interesantno takmicenje, gde ispade da niko nije bio apsolutni favorit. Ocekivao sam da ce biti na kraju okrsaj Berserk vs DB/Z/GT ali eto, ispade drugacije. E sad, zasto sam glasao za Berserk? Well, morao sam za nekoga da glasam iako sam se dvoumio XD. Berserk i FMA su mi oba animea dobra, ali ne ko obe mange. Oboje imaju dobru muziku (FMA mozda za nijansu bolju od Berserka) ali eto, drazi mi je dude whit big ass sword nego fullmetal brothers. Ja za Berserk anime gledam ko reklamu za istoimenu mangu, zato sto kraj nije skoro nista objashnjen toliko i tera coveka da sazna sta se desilo. Mogu i da zahvalim Zangetsuu i Gardianu, tvorcima ideje za turnir i komentatori ovog turnira i sudije (auh ala serem sada xD). I tako.........gledajmo josh animea do sledeceg turnira | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 03:14 | |
| e zange...ja sam glaso za fma...sta buncash ti? | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 05:19 | |
| da i mene nema u listi za Berserka..Zato te pitah jel imaš nešto protiv mene Isprawljena greska | |
|
| |
pulzarokkit Kishi Otaku
Broj poruka : 3914 Fav Anime : Kara no Kyoukai Datum upisa : 11.08.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 10:29 | |
| zato sto su ljudi glasali za berserk anime/manga zato je pobedio i pre nego stu neko-buba kaze nesto da procitao sam ... | |
|
| |
KeiraMay Zer0's Sex Master
Broj poruka : 464 Godina : 35 Lokacija : Home pred kompom... Fav Anime : Cowboy Bebop Datum upisa : 09.11.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 20:50 | |
| Berserk je najtuzniji anime, gori od hentaija, izopaceniji od horora i romanticniji od svih shoujoa ikad gledanih!!! Boze!! Moja mama bi sad rekla:"Ide iz krajnosti u krajnost!!" Totalno te izdrma, ovako il' onako! | |
|
| |
the_last_one Otaku
Broj poruka : 350 Godina : 35 Lokacija : Far away from nowhere Fav Anime : Eyeshield 21, trenutno Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Čet Jan 31 2008, 21:32 | |
| | |
|
| |
VEGETA Sub-Otaku
Broj poruka : 133 Godina : 35 Lokacija : DESTROY ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Sub Feb 02 2008, 20:23 | |
| Zasluzeno! Sta da kazem, stoji da je veoma popularan anime/manga, kako u svetu tako i na ovom forumu, tako da nije nikakvo iznenadjenje, a sto se mene licno tiche, to je jedan kvalitetan i jako dobar anime, koji se ne zaboravlja.
Kao anime i kao celina mozda mi se ne svidja toliko, ali kao glavni lik Gatts zasluzuje svo moje postovanje! i potpuno sam uz moj glas. Iskreno sam ocekivao Naruto u finalu definitivno, uzimajuci u obzir njegovu naglu popularnost danas, al nista se ne moze tacno predvideti...
Mislim da bi mogli da uradite fan art Gatts-a kako drzi pegar, u znak secanja na prvu ALS, sta kazete ^_^ | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
Broj poruka : 4173 Godina : 37 Fav Anime : One Piece Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Sub Feb 02 2008, 21:10 | |
| - VEGETA ::
- Zasluzeno!
Sta da kazem, stoji da je veoma popularan anime/manga, kako u svetu tako i na ovom forumu, tako da nije nikakvo iznenadjenje, a sto se mene licno tiche, to je jedan kvalitetan i jako dobar anime, koji se ne zaboravlja.
Kao anime i kao celina mozda mi se ne svidja toliko, ali kao glavni lik Gatts zasluzuje svo moje postovanje! i potpuno sam uz moj glas. Iskreno sam ocekivao Naruto u finalu definitivno, uzimajuci u obzir njegovu naglu popularnost danas, al nista se ne moze tacno predvideti...
Mislim da bi mogli da uradite fan art Gatts-a kako drzi pegar, u znak secanja na prvu ALS, sta kazete ^_^ Pa ako je neko od artista voljan ... Sve moze | |
|
| |
Draug Advanced Otaku
Broj poruka : 840 Godina : 35 Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: CHAMPION!!! Sub Feb 02 2008, 21:27 | |
| To bi onda Demon Smile mogla ili mozda KeiraMay
inace iako sam glasao za FMA i ovo je jedna odlicna anima pa mi nije zao sto je pobijedila | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAMPION!!! | |
| |
|
| |
| CHAMPION!!! | |
|