| Prvi AMV contest | |
|
+11BloodFreak Zangetsu Superman Lunar Zer0 Ozren Mr.Lukyas Yothishot SSJ_5 Bahamut Gardian EvANGEL 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gardian EvANGEL Gandalfr
Broj poruka : 4782 Godina : 35 Lokacija : Veternik Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 00:25 | |
| Mislio sam da ne radim ovo al morao sam. Beta verzija mog amv-a. Znaci nema jos ni jednog efekta samo optickih varki XD Tek ulazi u proces prerade, tako da cete za oko tri dana imati i na animemusicvideo.com verziju boljeg kvaliteta, al to tek kada bude skorz na skorz gotov. And here it is: AMV FIRST BLOOD: https://www.youtube.com/watch?v=3_Y6MH3tbi8 | |
|
| |
Zangetsu Journeyman Otaku
Broj poruka : 1023 Godina : 35 Lokacija : Srem Fav Anime : GunGrave Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 00:37 | |
| LOL!!! DODZIDZE MAX!!! NA EUROSONG ISTOG MOMENTA!!! | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 01:39 | |
| - Lunar ::
- LOL
nemoj da se ljutis zero , al iovo je krajnje pocetnicki.... Pa jebesga sta uze hiljade scena iz hiljade razlicitih animea i samo ih tako naredjao tu. Muzika koju si ti uzeo bash varira ali tvoj amv ne nimalo , ima delova gde pesma przi , i gde pesma ide krajnje melou ali tvoj amv ide istim tokom , sve isto neke baje se biju li biju i biju. Cist mindeless fight . Sledeci put se potrudi da uskladis muzku i amv i malo vishe tranzitnih efekata i drzi se jendog anima da koncepcija ostane jaka. Malo vishe ubacuj tranzicija i efekata i to je to sto cu ti kazem.
cim se uplouduje stavljam i ja AMV. ma znam ja sve to... pazi...prvi pokushaj ikad sa sjebanim movie makerom...bolje da bude nije moglo poshto nisam ni mogo na preview posto jelte mi pukme wmm svaki put kad to pokusham... tako da je vishe od pola radjeno na slepo... jbga | |
|
| |
BloodFreak Official Otaku
Broj poruka : 1753 Godina : 37 Lokacija : You will never know Fav Anime : Amon: The Apocalypse Of Devilman Datum upisa : 24.06.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 01:45 | |
| - -=/-Zer0-\=- ::
- Lunar ::
- LOL
nemoj da se ljutis zero , al iovo je krajnje pocetnicki.... Pa jebesga sta uze hiljade scena iz hiljade razlicitih animea i samo ih tako naredjao tu. Muzika koju si ti uzeo bash varira ali tvoj amv ne nimalo , ima delova gde pesma przi , i gde pesma ide krajnje melou ali tvoj amv ide istim tokom , sve isto neke baje se biju li biju i biju. Cist mindeless fight . Sledeci put se potrudi da uskladis muzku i amv i malo vishe tranzitnih efekata i drzi se jendog anima da koncepcija ostane jaka. Malo vishe ubacuj tranzicija i efekata i to je to sto cu ti kazem.
cim se uplouduje stavljam i ja AMV. ma znam ja sve to... pazi...prvi pokushaj ikad sa sjebanim movie makerom...bolje da bude nije moglo poshto nisam ni mogo na preview posto jelte mi pukme wmm svaki put kad to pokusham... tako da je vishe od pola radjeno na slepo... jbga Ja pogubim zivce kada radim preko MM - nego jer ima neki program koji podrzava mkv? Posto 90% anime-a su mi mkv ili ogm... | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 01:49 | |
| Nope, koliko ja znam. Ja sam moj amv pravio u MM al sad cu da ga obradim u premijeru ^^ | |
|
| |
Lunar Sub-Otaku
Broj poruka : 127 Godina : 34 Lokacija : Belgrade Fav Anime : Astro boy Datum upisa : 21.11.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 03:23 | |
| | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 03:54 | |
| Dobar amv, jos samo da ubacim u moj efekte i mislim da cu sutra zavrsiti. Onda nam ostaje jos Zeroa da sacekamo da izbaci finalnu verziju posto se vise niko nije prijavio, pa na glasanje. | |
|
| |
Zer0 Systema Encéphale
Broj poruka : 3169 Godina : 35 Lokacija : Raftel Fav Anime : Naruto & One Piece Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 04:05 | |
| to nije sigurno :S neradi mi wmm a nece ni ulead da se pokrene... jedino u subotu da krenem sa burazovog kompa ako budem uspeo...nista ne garantujem...ono...sacekajte 2-3 dana pa cu da javim | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
Broj poruka : 4173 Godina : 37 Fav Anime : One Piece Datum upisa : 23.06.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 04:06 | |
| AAAAAAAAAA!!!! PLS NOT RAPID!!! rokajte na youtube ... ajd poshto vidim da vam se zhuri ... Evo moj Franky vs Fukurou AMV ... Znachi to je tematski AMV i zato bez komentara da je samo fight poshto i i meant to be so ... Anime: One Piece Artist: 3 Doors Down Song: Kryptonite https://www.youtube.com/watch?v=IbQlkdqD358 | |
|
| |
Lunar Sub-Otaku
Broj poruka : 127 Godina : 34 Lokacija : Belgrade Fav Anime : Astro boy Datum upisa : 21.11.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 13:33 | |
| - SSJ_5 ::
- AAAAAAAAAA!!!! PLS NOT RAPID!!! rokajte na youtube ...
Just download and be awesome ! Trenutno gledam Gardijanov AMv , pa cu na SSj5-ov . Cim pogledam kazem sta mislim. | |
|
| |
Superman Journeyman Otaku
Broj poruka : 1073 Godina : 38 Lokacija : Nis Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 14:22 | |
| | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 14:25 | |
| RAGE!!! Moram da zavrsim moj amv sto pre.... | |
|
| |
Lunar Sub-Otaku
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 14:42 | |
| @Superman http://www.bg-anime.com/bga/index.php?topic=122.0Mislim nick: Lunary_Knight Eh da sad cu da uploudujem , jednu verziju naruta , koja je trebala da bude Sasuek tribute. Tako jest trebao je da prat izivot Sauskeov. Prvo nezamisljen ko AMv pa postao AMv. Mislim ceo projekat je otisao kurcu, previshe sma imao nadanja i previshe stvari sam hteo da stavim , i to je prouzrokovalo mnoooogo dug i dosadan intorduction, most lose ugraviran i kasnije mi je zbog zahtevnosti rad poceojednostavno da puca. Sve usvemu nedovrseni Sasuke Tribute evo nije velika megabajtaza. Mozda se i nekom svidi ako ima ovde Sasuke fanova. | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 14:47 | |
| HELLoooooo samo jedan amv moze u igru!!!!!! | |
|
| |
Lunar Sub-Otaku
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:10 | |
| MA okej . Znam, nego smao sam hteo da pokazem ovo, posto je veoma slican ko moj amv, ali je ova jnedovrsen. Mislim nebi se valjda sa nedovrsenim amv-om takmicio . Samo zelim da pogleda onaj ko zeli, nista obavezno nit ide utakmicenje . http://rapidshare.com/files/88313723/THE_LEGENDARY_STAR_OF_A_GAY_BAR.wmv.html @SSJ5: Vidis razlog zasto samo jetri rekao je to sto scene lete sa jedna na drugu i prilicno su nepovezane a u ti mscenama je tuca razlicitih ljudi. A kod tebe je concept fight. Tako jest gledamo pricu nekog lika sa metalnim nosom koji se bori protiv velikog krompira . Sve je okej , mada ovo ko da nije amv, izgleda mi vishe na neki preview za epizodu koja sledi. Meni se ovo dosta svidja ali nebih ovo gledao ko amv. @Gardian EvAngle Isto sto sam rekao Zorou mogu reci i tebi. Ali kod tebe ima jedna dobra stvar , te scene sto si stavljao mnog obolje idu uz muziku , nego zero-ov amv. Ali kao AMv solidan amv, ima sve karakteristike da prodje kao super na stranom trzistu, jer muziak ima lep vibe i ono slike koklo tolko prate muziku. Ali u sustini sve sto sma rekoa kod Zeroa vazi i za tebe. E da iizvinite ako ovi moji komentari su malo stroziji, ali jednostavno tako mislim. Nadam se da to nece nekog uvrediti. | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:16 | |
| Ma ok je sve Meni se borba jako svidela i reshio sam da je pochastim AMV-om ^^ | |
|
| |
Gardian EvANGEL Gandalfr
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:21 | |
| - Lunar ::
- @Gardian EvAngle
Isto sto sam rekao Zorou mogu reci i tebi. Ali kod tebe ima jedna dobra stvar , te scene sto si stavljao mnog obolje idu uz muziku , nego zero-ov amv. Ali kao AMv solidan amv, ima sve karakteristike da prodje kao super na stranom trzistu, jer muziak ima lep vibe i ono slike koklo tolko prate muziku. Ali u sustini sve sto sma rekoa kod Zeroa vazi i za tebe.
E da iizvinite ako ovi moji komentari su malo stroziji, ali jednostavno tako mislim. Nadam se da to nece nekog uvrediti. Sve ok, samo da jos prodje korz ves masinu(premier) XD Prolaz na stranom trzistu? Ipak mi je prvi amv ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:28 | |
| Dobar AMV moze da ucini da ti se svidi muzika koju obicno ne slusas. Kao kod mene Lose You Tonight (Anime: Strawberry Panic). Dobra kombinacija cini cuda | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:31 | |
| - Superman ::
- Dobar AMV moze da ucini da ti se svidi muzika koju obicno ne slusas. Kao kod mene Lose You Tonight (Anime: Strawberry Panic). Dobra kombinacija cini cuda
That is so tr00!!! Meni se svidela Stricken pesma od Disturbed-a, a nikad ih nisam slushao (niti planiram XD) | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:41 | |
| Steta sto Vegeta ne ucestvuje sa njegovim Tribute to Vegeta. That would be interesting. | |
|
| |
SSJ_5 Sai Dai Rin
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:48 | |
| Pa videcu vecheras da ga nagovorim ako bude na msnu | |
|
| |
Iceman King Nothing
Broj poruka : 1356 Godina : 35 Lokacija : Novi Sad & New Vrbas Region... kako kade Fav Anime : Dragon Ball Z/GT Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 16:58 | |
| Znam Vegetu personal i znam koliko je tvrdoglav. Spot mu je najbolji ikada ali sumnjam da ce hteti da se takmichi ili pokazuje svoj spot u bilikom obliku reklame. Anyway srecno kad ga budesh ubedjivao. | |
|
| |
Zangetsu Journeyman Otaku
Broj poruka : 1023 Godina : 35 Lokacija : Srem Fav Anime : GunGrave Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Pet Feb 01 2008, 20:20 | |
| ebe me MM za moj AMW!!! pojma nemam kad cu zawrsiti, ako se owako nastawi bice gotowo do sledeceg ciklusa, smrc,... | |
|
| |
Archangel Ghost in the Shell
Broj poruka : 1046 Godina : 44 Lokacija : KG Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Sub Feb 02 2008, 05:55 | |
| Za sada ... jedino Zerov može biti favorit ... iskreno - najefikasniji,najupečatljiviji,najagresivniji,najdirektniji bla bla bla ... baš onako kako volim ... nije ni SSJ5ov loš ... ali mi se ne uklapa pesma sa videom ... opet pitanje ukusa... ostali su mi nekako mlaki pozdrav svima I da Zero nemoj da se pališ ... možeš ti i bolje garant | |
|
| |
Yokai Beginning Otaku
Broj poruka : 171 Godina : 39 Datum upisa : 11.09.2007
| Naslov: Re: Prvi AMV contest Sub Feb 02 2008, 07:08 | |
| Meni se svidjaju (po redu): SSJ_5 - po meni odlicno uklopljen i strava izbor pesme (super human tematika)! Lunar - jako dobar timeing i odabir scena. Zero - agresivan i upecatljiv, malo nedoradjen! Tu je sa negde lunarom. Gardian EvANGEL - ne volim nu/industrial ni malo ... inace dobar izbor scena. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prvi AMV contest | |
| |
|
| |
| Prvi AMV contest | |
|